(Re) Introduktion av Louis Vuitton Monogram Jacquard Denim

November 15, 2022 By ndpaz 0

Trender från 2000 -talet fortsätter att regera högsta i modevärlden, och medan Gen Z upplever Y2K -mode för första gången, kan resten av oss komma ihåg originalen. Om du var en handväska älskare i mitten av 2000-talet, kommer du utan tvekan att komma ihåg Louis Vuittons monogram denimlinje. Louis Vuittons denimväskor hjälpte till att definiera en viss era i handväskevärlden, och dess kända monogram denimsamling är fortfarande en älskad del av modern handväskhistoria. Nu tar Louis Vuitton tillbaka det och återskapar de älskade väskorna i en ny Jacquard -denim.

Louis Vuitton LV Monogram denim Jacquard Collection

Husets många kända mönster är upplivade i rika indigo -nyanser, med en stenvätteffekt och Jacquard -teknik, alla med det otänkbara monogrammotivet. Denim överskrider generationer och förblir en häftklammer i varje kvinnas garderob, och den har använts av Louis Vuitton gång på gång. Det tidlösa monogrammotivet, ihopkopplat med stapeln i denim, ger en lätt att bära, elegant design. Samlingen är full av handväskor och tillbehör som dyker upp. Från Onethego -toten och den nya slingväskan till den klassiska snabba och mer har Louis Vuitton utrustat sina många älskade mönster i detta nya material.

Konstruktion och material

Även om vi har sett denim gjort av Maison tidigare, är denna tvättade denim distinkt och innovativ. Denim utseendet uppnås genom en jacquardvävteknik, som huset ansågs på och utvecklats uteslutande för denna samling. Tekniken är inte bara att den berömda denimen ser ut, utan det gör också tyget starkt och garanterar att mönstret inte försvinner över tiden. Det är utvecklat för att hålla men känns fortfarande mjuk och smidig vid beröringen. Varje bit är färdig med indigo kalvskinn läder trim och vit kontraststygn. Ingen detalj går obemärkt med denna samling, och interiören i varje påse är fodrad i ett omvänt denimmaterial, vilket ger intrycket att det är undersidan av påsens yttre. Samlingen har också en rosa färgväg som visas på vissa bitar som Nano Speedy. Upptäck mycket mer av samlingen nedan och handla nu genom Louis Vuitton.