Den här veckan föredrog supermodellmödrar Hermès Birkins, och mycket mer kändispåsplockningar

February 3, 2023 By ndpaz 0

Det är en bra tid på året för spotting av kändisväskor. Det är varmt ute på båda kusten, vilket uppmuntrar kändisar att komma ut och se söta ut, men det är inte toppen av sommaren ännu, när det är att vara utanför känns som en kvävande, svettig slog som bäst rymmer på en semester, för från paparazzi -linser. Vi är på den söta platsen, och vi har väskorna att visa det. Kolla in våra favoritplatser från de senaste dagarna nedan.

Chrissy teigen
Först upp har vi Chrissy Teigen, lämnar middagen med make John Legend och (kanske) gör sitt bästa Ariana Grande-on-Pete Davidson-intryck. Hon har en rad Tassel -grepp för datumkvällen. Handla raden Tassel Grip genom Barneys ($ 509)

Heidi Klum
Heidi Klum har fotograferats över hela NYC de senaste dagarna, men först var hon tvungen att resa hit från västkusten. På LAX fångade Paparazzi henne med en Chanel Shopping Tote har hennes vidarebefordran. Handla Chanel -väskor genom Vestiaire Collective

Heidi Klum
Heidi dök upp nästa vid lunchen på Bar Pitti med Project Runway Costar Tim Gunn, med en Kelly Green Hermès Birkin.

Kate Moss
Om du glädjer dig med osannolika kändis vänskap, lyssna upp: Kate Moss bar denna gamla Saint Laurent Classic Duffel på en resa till Picasso -museet i Paris med … Kelly Osbourne och Gwendolyn Christie? Visst varför inte. Handla Saint Laurent -väskor genom Nordström

Lady gaga
Lady Gaga har varit över hela NYC de senaste veckorna, och för ett par dagar sedan fann Paparazzi att hon hade en Gabriela Hearst Nina -väska och goofing med sin assistent.

Naomi Campbell
Det är alltid inspirerande för mig, en lat person som hatar att bära saker, när en kändis skickar handväskan till en medlem av deras säkerhet. Det verkar som om det är vad Naomi Campbell har avslutat med sin Dior Book -tote här. Handla Dior -väskor genom Vestiaire Collective

Tinassk
Utanför LA: s många populära klubbar är jag säker på att du ser mycket Gucci på både välkända och icke-berömda beskyddare. Tinashe är en av de tidigare typen, och hon bär den nya Gucci Ophidia Boston -väskan. Handla Gucci Ophidia Boston -väskan genom Gucci (1 980 $)

Yolanda Hadid
Vi checkar in på Heidi Klum tidigare, och nu är här en annan lång, blond, europeisk före detta modell med en Hermès Birkin: Yolanda Hadid, ute i NYC med dotter Gigi.