Purseblog frågar: Vilken väska skulle du köpa just nu med $ 2500?

November 14, 2022 By ndpaz 0

Vi alla har olika köpvanor. Vissa människor köper vad de tror att de kanske gillar och returnerar de saker som inte fungerar. Andra impuls köper på instinkt. Ytterligare andra väntar religiöst på försäljning, med föremålen för deras lidande noggrant katalogiserade. Jag gör en kombination av ovanstående, beroende på objektet, dess kostnad och var det är tillgängligt. Jag har vanligtvis lite väska i åtanke att jag skulle vilja ha under rätt omständigheter, liksom det har varit Valentino -låsväskan såväl som i flera år.

Låsväskan har alltid varit min föredragna Valentino -bit sedan den tår gränsen mellan Ladylike och punk den mest skickliga av alla rockstudväskor. Den strukturerade klaffstilen är sofistikerad, men raden med enorma tappar ner i ryggraden hindrar den från att vara lika söt. Vissa säsonger tar inte med en version av den här väskan som jag vill lägga till i min garderob, så den faller ibland ut från det övre området i min personliga rankning i måste, men den är alltid nära toppen.

Just nu har denna svarta version med mörk hårdvara helt uppmärksamhet. Jag är tacksam Valentino återställde Rockstud Noir-linjen, eftersom att tona ner ljusstyrkan på hårdvaran gör att väskan verkar lite mer punk än den vanligtvis gör, vilket skulle göra det ännu mer i huset i min främsta mörktonade garderob. Detta kan vara den version som slutligen får mig att dra i avtryckaren, liksom om jag hade en imaginär $ 2500 att spendera på en väska, det skulle definitivt vara så just nu. (Okej, så det överskrider den budgetplanen lite – jag kan göra mitt kaffe i huset i ett par veckor för att bestå av skillnaden.)

Om du skulle spendera 2500 dollar på en väska just nu, vilken skulle det vara? Skulle du maximera din budget eller få flera väskor till lägre priser? Om du lika bra som jag är på exakt samma sida kan du hämta detta för $ 2545 via Neiman Marcus.