För närvarande eftertraktar: Anya Hindmarch Crisp Packet Grepp

August 11, 2023 By ndpaz 0

för år sedan när “It Bags” var i sin premiär, gjorde Anya Hindmarch vågor med sin bomull “Jag är inte en plastpåse”. Under åren sedan fortsatte Hindmarch att bli solida påsar, men det var nyligen som hon började göra vågor igen med udda påsar och läderklistermärken. Jag är säker på att det kommer att bli mycket mer från Anya Hindmarch på vår webbplats inom en snar framtid, men bäst nu är min uppmärksamhet särskilt på en design.

Det här är inte första gången vi delade Anya Hindmarch Crisp -paketkopplingen, men det är första gången denna väska får sin egen funktion. Medan jag äger några mycket snygga kopplingar, om jag ska få en ny koppling, är jag bara intresserad av en distinkt nyhet. Det är uppenbart att detta grepp passar räkningen.

Denna väska var ingen enkel prestation att designa; Italienska hantverkare som specialiserat sig på smycken hjälpte till att idealera det under flera månader, och Anya Hindmarch avser att detta ska vara en bit bärbar konst. Det finns olika formar, så om du köpte en och jag köpte en, borde de vara annorlunda än varandra.

Anya Hindmarch Crisp Packet Clutch, $ 1,595 till net-a-porter

Det yttre är bildat med mässing, jag älskar guld-tonversionen bäst, men det finns också en ganska blå. Interiören är fodrad i beige mocka och öppnar med ett gångjärn. Väskan är inte ett litet litet grepp som inte passar din mobiltelefon, men den kommer verkligen inte att bära många föremål. Dimensionerna är w 5 ″ x h 7 ″ x d 2 ″, så att du kan passa din iPhone 6 Plus, förmodligen en viktig eller två och en läppstift.

Jag kan titta förbi dimensionerna eftersom det här är helt klart en nyhetsväska, och det är en som jag helt enkelt älskar. Priset är $ 1 595 för det blå och $ 1 595 för guldet till net-a-porter.