Se det perfekta greppet för semesterfester: Louis Vuitton Altair

August 19, 2023 By ndpaz 0

Varje semestersäsong, jag inser att jag kräver att öka mitt greppspel. Med så många semesterfirande såväl som Soirees är det absolut nödvändigt att vi klänning är vår bästa för att spänna alla, särskilt oss själva. Jag gillar en bra, firande men jag gillar ett fantastiskt grepp ännu mer. Louis Vuitton levererar alltid, oavsett om det är med företagets världsberömda avancerade reseutrustning eller dess små tillbehör samt kvällspåsar; Varumärket gör något för alla såväl som för varje tillfälle.

Idag upptäckte jag mig själv och stirrade på Louis Vuitton Altair och kände den högsta önskan. Jag, som många av er, är inte ett stort fan av monogram, men Louis Vuitton upptäckte en metod för att integrera sitt traditionella monogram utan att det verkar skurrande, liksom detta grepp visar just det.

Det quiltade kalvläderet visar det nedspelade LV-monogrammet på ett finjusterat sätt, medan den gyllene mässing-och-acetathårdvaran glamar på väskan. Den vikbara toppen fästs med en twist-lock-stängning, som alltid är enkel att öppna såväl som stängning, liksom insidan av påsen innehåller en platt ficka såväl som en spegel. Louis Vuitton gör så många saker bäst och deras väskor är brödet och smöret i företaget. Likaså erbjuds i rosa, köp detta grepp genom Louis Vuitton för 2 570 dollar.