Rhobh: “Vi kommer att äta och dricka såväl som poledans.”

April 8, 2023 By ndpaz 0

För att vara helt ärlig, kvällens avsnitt av äkta hemmafruar av Beverly Hills kändes som lite av en slösare av tiden. Vi fick uppstoppningen till strippningen, uppstoppningen till Kims näsuppgift samt uppstarten till någon slags konstig middagskamp mellan Camille och Yolanda (och sedan Camille såväl som Lisa), men extremt extremt bit i metoden för faktiska åtgärder. Jag ogillar det när du gör det mot mig, Bravo. Vi har pratat om detta.

Ändå hade vi en show såväl som det innebär att vi kommer att ha en sammanfattning, även om det är i listningstyp som det var förra veckan. Det är svårt att komponera en berättelse om ingenting ser ut som en berättelse händer! Så här är det: de saker jag upptäckte den här veckan, både fascinerande såväl som inte-att ränta.

1. Yolanda gillar sina Hermes -bälten. Det är eftersom hon inte har en Prada ryggsäck.

2. Suzanne Somers. Kyle tror att hon kan hålla tricks för odödlighet. Lisa är inte säker på vem hon är.

3. Brandi gick till stripperklassen för att bli beredd att gå till en stripperklass. Hon skulle inte vilja att någon skulle misstänka att hon naturligtvis aldrig var en strippare. Dessutom var Stripper -instruktören mycket spännande. Verkligheten sägs, jag förstår inte helt Brandi/Stripping Student/Stripping Instructor -historien.

4. Adrienne, Faye såväl som Paul var alla berörda Kyles hem för 6: e klass examen. Jag kommer att skona dig min gamla-lady schpiel om exakt hur firande obefintliga milstolpar gör ungdomar mjuka. Ungarna firade i en osynlig del av hemmet medan Kyle, Mauricio, Fay, Adrienne samt Paul inledde ett lag som tillfredsställer såväl som en liten metallceremoni för Faye, som hedrades för excellens i service till laget. I överensstämmelse med Fayes allmänna estetik var metallen exakt samma färg som hennes hår och hud.

5. Alla packar för en Vegas -resa annorlunda. Kim hänger foton och tror på att fixa näsan (eftersom hennes läkare vägrade att reparera något annat, hon kommer att få dig att veta). Lisa -rötter med låda efter vacker låda av idealiska rosa underkläder. Marisas mamma förmanar henne något tveksam smak i extremt kostsamma maxiklänningar. Under den konversationen använde Marisa en haltertopp med en regelbunden naken BH, så kanske hon borde ge mammas vägledning lite extra tanke.

6. Brandis finaste goda vän Jen är på rehabilitering med Dr. Drew. För att klargöra: Hon är inte i rehabilitering, hon arbetar för hans rehabiliteringscenter. Jag har sett henne jaga en junkie ner på gatan. Jag är beredd att erkänna att jag ser Dr. Drews show eftersom jag räknar med att du inte ska hålla det mot mig.

7. Vi fick mycket mer av Yolandas lektioner om exakt hur man kan hålla en man. Hon har ännu inte tagit upp sanningen att både Brandi såväl som Camille var i enastående form, höll sig uppe, förvånade sin mans goda vänner och stannade kvar i huset istället för att bedriva sina egna karriärer när de lämnades av sina andra halvor för andra kvinnor. Dessutom ignorerar Yolanda lätt den sanningen att hon själv inte höll fast vid sin allra första rika andra hälft så bra.

8. Jag är den enda personen vars mamma inte gick runt naken framför henne. Ni män förstår vad jag hänvisar till. Låt mig inte komponera det.

9. Ostron såväl som miljövänlig juice är grov. En sak till känner jag mig bekväm att erkänna eftersom jag räknar med er. Jag bryr mig inte om det gör mig till en filistin! De är grova!

10. Kim vill få näsan klar eftersom modifiering är kul! Det finns inget objektivt fattigt med Kims näsa. Det är inte stort, det är inte krokigt. Det är bara en rutinmässig näsa. Dessutom är hennes kirurgens skrivbord väldigt klibbigt. Hennes kirurg är förresten inte Paul, även om jag misstänker att Pauls skrivbord också är klibbig.

Och det var det, verkligen. We might have spent the entire episode going with the drawer’s in Lisa’s apartment-sized wardrobe as well as it would have been a much much more thrilling episode.