Louis Vuitton, Louis Vuitton, introducerar Louis Vuitton Time Trunk Bags

November 20, 2022 By ndpaz 0

för hösten 2018. Klassiskt monogramtryck. Om det låter konstigt bekant, beror det på att för sommaren 2018 släppte Louis Vuitton en kapselkollektion av handväskor med illustrerade bagagerumsdetaljer, bland annat varumärkets klassiska monogram. Jag gillade inte den gruppen påsar så mycket, men tack och lov är den här mycket bättre. I vissa fall är andra gången charmen.

När du jämför de två samlingarna ser du hur mycket en bra idé är ingenting utan solid utförande. Time Trunk -kollektionen tar en mycket mer vintage -metod till illustrationerna än sommarsamlingen gjorde, vilket innebär att de är mycket mer dämpade och mindre tecknade, med en övergripande mycket mer lyxig känsla. På bitarna som använder monogram är exekveringen av utskriften också lite annorlunda än på standardpåsar – det är mycket mer suddig och målare, vilket gör att det liknar monogramduken på varumärkets historiska stammar. Om monogram inte är din sak finns det också väskor som använder olika bakgrunder, som är lite mycket mer visuellt enkla.

Dessa väskor är en del av varumärkets höst 2018 -kollektion, som är online och i butiker nu. Time Trunk Line innehåller också vissa siden och små tillbehör. Kontrollera påsarna nedan.

Louis Vuitton Alma Bag
2550 $ genom Louis Vuitton

Louis Vuitton Alma BB Bag
2 260 $ genom Louis Vuitton

Louis Vuitton Crown Fram Bag
2 900 dollar genom Louis Vuitton

Louis Vuitton Duffel Väska
2 470 dollar genom Louis Vuitton

Louis Vuitton Petite Malle Väska
5 5550 dollar genom Louis Vuitton

Louis Vuitton Petite Malle Väska
5 5550 dollar genom Louis Vuitton

Louis Vuitton Twist Bag
4 000 dollar genom Louis Vuitton