Denna Gucci -väska är under 1 000 dollar och jag älskar den

May 17, 2023 By ndpaz 0

några gånger om året täcker vi designersväskor under 1 000 dollar och det huvudsakliga klagomålet jag ser med vart och ett av dessa inlägg är att de väskor vi markerar är inte exakt påsar, de “är förhärligade plånböcker med en kedja. Priserna på designerartiklar fortsätter att växa och många av oss som är designerväska besatta siffror De flesta väskor kommer att kosta cirka 2 000 dollar, med många som vågar in i en mycket högre prisfäste. Dessa prislappar är en del av anledningen till att mer samtida varumärken inte bara kan dyka upp utan också blomstra på denna marknad.

Jag bläddrade på Gucci.com häromdagen och snubblat över denna skönhet, en ny återgivning av Gucci Marmont axelväska. Ta en titt på den här versionen av en nu House Classic, omimaginerad för våren 2020, med en lekfull tag på husets ikoniska GG Supreme Print -logotyp. Den klassiska Beige/Ebony GG -duken ges samma diagonala matelassé -teknik Andra Marmont Leather Bags Sport, och väskan är trimmad med svart läder. Det finns naturligtvis arkiverings dubbel G -hårdvara från 70 -talet i mitten av påsen.

Denna kombination talar inte bara till varje populär väska trend för tillfället (logotyp, vintage-vibe, kompakt), utan också passar den under $ 1 000 priskategorin, vilket är svårt att komma till. Denna väska är också en fin storlek, med dimensioner på 9,5 ″ W x 5 ″ H x 3 ″ D. Jag har haft mycket tur som passar många föremål i väskor i denna storlek, och den justerbara kedjelastremmen som gör att väskan kan bäras crossbody är också ett stort plus.

När det gäller resten av detaljerna? Interiören har en öppen ficka och mikrofiberfoder för att ge en mocka som finish. Den dragkedja toppstängningen går hela längden på påsen och går lite ner på varje sida, vilket gör att väskan kan öppna dig för att komma åt dina föremål inuti. Och blixtlåset drar på stängningarna är långa, vilket är en designdetalj men gör det lättare att ta tag i dragkedja och packa upp.

Det finns fortfarande läderversionerna av denna väska (liksom andra versioner som Python), men den här nya dukversionen är verkligen underbar och tillgänglig med svart eller röd lädertrim. Priset är $ 980 via Gucci.com.