Purseblog frågar: Matchar du dina skor till din väska?

February 10, 2023 By ndpaz 0

Jag tror på mig själv som något av en maximalist; Den klädsel jag gillar det allra bästa är ofta klädseln där ingenting matchar såväl som vad som helst som skiljer sig åt på egen hand. Det är också en snabb metod för att se ut som en total sprickhuvud, men hej, jag köpte fotlånga neonrosa fjäderörhängen igår. Jag kom över alla typer av självmedvetande eller rädsla för att se dumt för länge sedan.

Förutsägbart är jag inte en sko-till-purse-matcher. Inte ens i närheten. Dessutom slår metoden för att matcha alla dina tillbehör till alla andra mig som något som detaljhandelsmarknaden tillagade en lång tid tillbaka som en metod för att erbjuda fler saker till en enda kund. Men hur är det med dig? Min känsla av stil är knappt monolitisk eller “korrekt” på något sätt. Tar du en mer positiv inställning till matchning? Har du någonsin köpt skor sedan de var gjorda för att matcha din nya väska?

Om du gillar blå mocka såväl som matchande tillbehör, kan Alexander McQueen Chanter -hobo såväl som Alexander McQueen Skull -plattformspumpar är din hastighet. Du kan få dem båda, för $ 3150 samt $ 1195 respektive genom Neiman Marcus.