Perfekta par: Alexander McQueen och Robert Clergerie

March 4, 2023 By ndpaz 0

Som några av er vet, vi har en systerwebbplats som heter Talkshoes som handlar om … ja, ni är smarta. Designväskor och designerskor går ihop som jordnötssmör och gelé (och kanske ännu bättre, för hej, färre kalorier), så det verkade bara idealiskt för oss att gå i den riktningen. Nu när vi är i skobranschen trodde vi att vi skulle kombinera de två en gång i veckan för ditt nöje i vår nya bästa par -serie.

Kanske på grund av tjänsten jag är i börjar jag alltid tänka på mina kläder med väskor och skor. Det finns normalt en väska som jag jonerar att bära eller ett par skor som jag tror skulle vara bäst för ett visst tillfälle, och om jag har tur ser väskan och skorna som om de till och med kan tillhöra i samma outfit. (Det är dock inte alltid fallet, och då måste vissa hårda beslut fattas.) Att skapa speciella kombinationer är dock grunden för personlig stil, varför jag tenderar att hålla mig borta från att få skor och väskor som redan ser ut som de Gå tillsammans, särskilt om de bildar samma designer. Det är tillbehörsekvivalenten att få och bära en fullständig bana utseende, och det är bara inte det som får mig extatisk över stil.

Det skulle vara frestande att para en guldsko med ett guldhåll för en kväll ute, men jag var nöjd med hur rem-och-mesh-konstruktionen av Robert clergerie Querrye-sandaler påminde mig om vingstrukturen i en fjäril eller slända. När jag såg slända tryck och guldtoner i Alexander McQueen Demanta Silk-Satin-kopplingen, var det tydligt att de två var en match som gjordes i tillbehör himlen. De “matchar inte”, men de samordnar, och jag tycker att det är ett mycket mer elegant mål.

Gillar du dessa bitar tillsammans? Glöm inte att kolla in alla våra favoritskor på talkshoes.com!

Alexander McQueen Demanta Silk-Satin Clutch
525 $ med net-a-porter

Robert Clergerie Querrye Sandals
895 $ med net-a-porter