Tjuvar smindrar med över 1 miljon dollar i Hermès -väskor

May 1, 2023 By ndpaz 0

Om Hermès -återförsäljningsmarknaden verkar oväntat mycket mer flush inom en snar framtid, kan det finnas en mycket god anledning till att: I slutet av förra veckan, ett band av Tjuvar filkade 500 Hermès -väskor från en förpacknings- och logistikanläggning utanför Paris, enligt Women’s Wear Daily.

De sex tjuvarna riktade sig mot anläggningen, kammarna i Le Plessis-Bouchard, eftersom det hade fått kontrakt för att paketera och transportera påsarna, och de valde en tid att slå när den enda personen i lokalerna var chefen, som de tvingade ladda Väskor på sin lastbil. Märkligt nog konstaterar WWD också att tjuvarna inte var synligt beväpnade på övervakningsfilmer. De är fortfarande i stort.

Väskorna i fråga hade enskilda värden på upp till 5 000 euro, eller 5 354 dollar till nuvarande växelkurs. Det verkar tyder på att de stulna påsarna inte var varumärkets många populära modeller – till exempel börjar till exempel på priserna nästan dubbelt så mycket som den dyraste väskan i den saknade gruppen.

Denna händelse är den nuvarande i en serie lyxvaror rån över hela världen, normalt involverar tillbehör, smycken och timepieces som har rabiat återförsäljningsmarknader.