Fendi, Dior och Delvaux är Bonafide Celeb -favoriter den här veckan

May 17, 2023 By ndpaz 0

gjorde din långa semesterhelg något av följande: inhemska flygresor, designerhandväskor, resor till hela livsmedel eller signering av autografer (troligen på Whole Foods kvitton )? Tja, gratulerar, mina vänner, för att du och jet-inställer internationella kändisar har allt gemensamt! Jag menar, du kanske bara gick till en cookout eller filmbilderna istället för en Dior -banan i Paris som innehöll faktiska hästar, men annars är dina liv i allmänhet desamma.

Aimee Song
Modeblogger Aimee Song deltog i den ovannämnda Dior Cruise 2019 -showen i Paris med en glittrande Dior J’adior -väska. Handla Dior -väskor med hjälp av Vestiaire Collective

Alessandra ambrosio
Här är Alessandra Ambrosio som plockar upp några matlagningar på Whole Foods. Hon bär en brun Ferragamo Gancini -väska. Handla Ferragamo Gancini Flap Bag med hjälp av Ferragamo (1 650 $)

Dakota Fanning
Dakota Fanning pausade för att underteckna några autografer på LAX precis tillräckligt länge för att någon skulle få ett bra ögonblick av sin nya Gucci Re (Belle) väska. Handla Gucci Re (Belle) påse med hjälp av Gucci (2 600 $)

Elizabeth Banks
Också identifierade vid Lax Week: Elizabeth Banks, med en svart Versace Palazzo Empire Bag och ger rekvisita till vår lands flygmän. Handla Versace Palazzo Empire Bag med hjälp av Farfetch.com ($ 2.150)

Gloria Estefan
Här är Gloria Estefan som lämnar BBC Radio 2 i London med en svart Chanel Classic Flap -väska. Hon är över dammen som främjar sin Broadway -musikal “On Your Feet”, som kommer att få en London -körning inom en snar framtid. Handla Chanel -väskor med hjälp av Vestiaire Collective

Kate Upton
Kate Upton har fortfarande kärlek till Céline Nano -bagaget. Vi har sett färre av dessa under de senaste åren, men Kate är en dödhård Céline-entusiast. Handla céline -väskor med hjälp av Vestiaire Collective

Lady gaga
Som lovat: Här är Lady Gaga, som bär en fantastisk svart Delvaux Brillant -väska och en skål med färska blommor när hon lämnar en NYC -inspelningsstudio. Handla Delvaux Brillant Bag med hjälp av Barneys ($ 6 150)

Lady gaga
Vid ett separat tillfälle bar Lady Gaga denna logo-tastiska Fendi dubbla mikrobaguettväska medan hon var ute med sin agent/pojkvän Cristian Carino i NYC. Handla Fendi Double Micro Baguette Bag med hjälp av Fendi (2 690 $)