Älskar det eller lämna det: Chanel Boy Bags nya form

April 5, 2023 By ndpaz 0

proportionellt, väskor finns vanligtvis i två typer: nord-syd eller öst-väst. Dessa termer hänvisar till de anvisningar där påsarna sträcker sig; En nord-syd-väska är högre än den är bred och en öst-västväska är bredare än den är lång. Longtime Bag -fans är väl bekanta med dessa termer, men om du är ganska ny i spelet är det vad folk menar när de pratar om en design på det sättet. I allmänhet skulle jag säga att öst-västsäckar är lite vanligare än deras nord-syd motsvarigheter, med nord-syd-proportioner främst finns i totes, hinkväskor och hobos. Klaffpåsar, eftersom de i allmänhet använder Chanel-originalet som inspiration, är nästan alltid öst-väst; Men nu försöker Chanel något nytt med en av sina mest igenkännliga mönster.

Igår på Chanel Cruise 2019-showen (som vi kommer att ha full täckning av på måndag), debuterade Chanel en hög ny version av sin superpopulära pojkeväska. Detaljerna i påsen är desamma – en tjock kedjestrap, rörgräns, quiltad kropp och signaturpojkeslås. Den enda skillnaden är att … den är lång. Det är typ av att kasta mig? Det är som att se en hund gå på bakbenen. Det känns onaturligt.

Kanske är jag bara sluten-låt mig veta vad du tycker om den här nya väskan, som kommer att finnas tillgänglig i butiker i vinter.