En eftermiddag med den senaste Diortravel -samlingen

April 6, 2023 By ndpaz 0

När den gäller resor tar majoriteten av oss funktionella väskor som håller väl samt att våra produkter kommer från punkt A till punkt B. Många av oss visar vår affinitet För designerspolar när det gäller vår påsar eller personlig väska som väljer oss, jämfört med våra större föremål. Om det fanns ett designerpåse-mönster från de senaste åren när det gäller resor, var det Dior-boken som satt ovanpå en Wheelie-pås-pås. Det slutade med att vara den casual-coola resväskens uniform såväl som Dior fortsätter att släppa många versioner av den bäret för att hålla fansen mättade.

Vi har täckt Dior Book Carry (i massor av iterationer), men tagit det ett steg längre, har Dior släppt en hel samling, lämpligt kallad Diortravel, producerade de som gillar att tillflyktsort (med stil). Men från väskor såväl som duffles till totes, hattar såväl som mer, Maria Grazia Chiuri producerade Diortravel -samlingen i kamouflagematet utöver den berömda Dior Oblique -duken. Kamouflagematet lägger djup och dimension till påsarna som sticker ut i varje färgväg som erbjuds. Kamouflageprodukterna produceras med handskurna fransade broderade duk samt parade med tonal “Christian Dior” -signatur också på vissa produkter.

När det gäller de större påsarna? Det är vad du kan förvänta dig av en för med att ta med (men göra det dior). Dessa funktionsvattenavvisande, handskurna fransade tekniska duk som måste hålla väskan i mycket bättre skick om du väljer att verkligen använda den som en bringning. När det gäller bagage i full storlek kommer massor av inte att spruta på designer, men för att få vidare, vissa gör det. Du har mycket mer hantering av din väska såväl som exakt hur du behandlar den tills den går i kassetten, liksom i den här situationen kommer det mörka materialet inte att visa slitage.

Dior Book Carry in Camouflage White är sensationell eftersom det är en off-white, krämig nyans, men för att vara ärlig, om du någonsin spill saker, har barn eller bär mörka plagg som kan överföra, är du troligt säkrare med en mörkare alternativ. Den stora nyheten är att den blå versionen är lika vacker, liksom att det finns en påse du kan köpa till plats inuti din väska för att leverera en del organisation också.

Resor är tänkt att stimulera nyfikenhet och drömmar, liksom en samling som Diortravel gör just det med en extra mode-framåt. Ytterligare ett stort plus, många av dessa produkter kan individualiseras med ABCDIOR -tjänsten, vilket kommer att göra dem speciella för dig och få dig att känna dig så mycket mer speciell på varje upplevelse du tar med på. Handla diortravel på dior.com.