Kooba Lana Denim Carry

February 8, 2023 By ndpaz 0

Jag är inte mycket fan av denim. Jag har extremt lite i min garderob såväl som jag har extremt lite tålamod för det i väskform. Denim-look läder är lite mycket bättre eftersom det åtminstone är läder, men utseendet är inte för mig. Från vad jag kan berätta är det inte för många människor som har kommenterat de olika meddelanden som har diskuterat trenden.

Jag kommer inte att vägleda möjligheten att det kan dras av någon där ute, varför jag kommer att försöka inte ange många ogynnsamma saker om Kooba Lana denim tote. Min preliminära reaktion var grundligt negativ, men jag tror att det kan finnas något fascinerande här för någon med en grundligt bohemisk personlig stil.

Om en denimväska någonsin skulle fungera, skulle det vara under varmt vädertillstånd-färre använder denim när temperaturen stiger, vilket innebär att det är enklare att förhindra beklagligt all-denim utseende (som har ett roligt namn, men jag kan inte använda Det sedan jag går i svårigheter förra gången.) När den är parad med en blåsig sundress såväl som vågigt, strandigt hår, kan denna väska se bra ut. Det handlar om sammanhang, människor, liksom jag kan tro på minst en där denna handväska inte skulle vara helt skrämmande. Kanske är det här mönstret bara att använda mig. Fel inte så som jag säger att jag gillar väskan, ändå – det gör jag inte. Köp med Bloomingdales för $ 295.