Bright såväl som djärv, Balenciaga Voyage 24H ökade fluo

December 13, 2022 By ndpaz 0

Jag förstår att jag har frågat tidigare, men allvarligt, vart gick sommartid? Institutionen är inte längre ute för sommaren; Det är tillbaka i sessionen såväl som augusti är nästan borta. Jag tillbringade mycket av säsongen på att resa på korta helger, liksom varje gång jag började packa jag stötte på exakt samma problem: Jag har inte en nattväska som jag älskar. Stora bagage med rullande hjul är i en extremt annorlunda klassificering från rymliga men effektiva stora duffelväskor; Den ena är mycket svårare att upptäcka än den andra.

Av programmet Balenciaga har ett svar på mina resväskor, liksom i en ljus, fängslande lysrör på det. Med små detaljer som är oh-so-Balenciaga är resan 24 timmar i ökad fluo ett uttalande för varje kvinna som gillar en snabb flykt.

Du förstår det ögonblicket idealiskt innan du är tänkt att tänka upp bilarna och lastbilen samt springa ut ur staden, men du kan inte upptäcka den ideala storleken på väskan att kasta dina grunder i? Jag förstår det ögonblicket väl, eftersom jag alltid hamnar med en väska och en väska också liten. Jag har en fantastisk känsla av denna BBAG och hoppas att 13 ″ W x 16,5 ″ H x 8,5 ″ D kommer att göra ett utmärkt alternativ över natten.

Låt mig nu prata om färgen. Med ett märke som förstås väl för deras stora utbud av nyanser är detta en av mina favoriter hittills. Neon, stark såväl som nästan alltför i ditt ansikte för de flesta, jag upptäcker att jag vill ha den här väskan på ett stort sätt. Gör plats för starka färger, eftersom de bleka såväl som mjuka paletter tar en baksäte med massor av våra föredragna designers idealiska nu. Få med Balenciaga för 2 245 dollar.