Bagstrider: Givenchy Leopard vs. Valentino Leopard

December 9, 2022 By ndpaz 0

Ofta är det enkelt att spåra ett tryck, material- eller storleksmönster tillbaka till en specifik källa, men andra gånger verkar det som många enorma designers nöjda bakom ryggen också Som just fattat ett beslut att göra exakt samma sak på exakt samma tid. Leopardtryck är såväl traditionellt som allestädes närvarande att verkligen kallas en “trend”, men för före fallet 2015 verkar det som om Givenchy och Valentino båda satsar på att konsumenterna fortfarande gillar det.

Dessa leopardtryck är extremt lika, dock olika på några avgörande sätt. Givenchy’s är mycket mer grafisk, vilket är enligt varumärkets streetwear -känslighet. Valentinos är å andra sidan mycket mer naturligt, vilket känns mycket mer lyxigt. Givenchy’s är också tryckt på Saffiano-texturerad PVC, medan Valentino-versionen är rikt strukturerad kalvhår. Kostnaderna visar extremt mycket de olika materialen.

Även om Givenchys version känns lite yngre och mycket mer modern, gillar jag fortfarande Valentino; Jag gillar mina djurtryck mycket mer bokstavliga än jag gillar mina blommor. Kontrollera båda valen nedan och låt oss förstå vilken du gillar såväl som om du har en föredragen version av Leopard hela tiden.

Givenchy Leopard Antigona Buyer Tote
1 225 $ med Saks

Valentino My Rockstud Leopard Satchel
3 595 $ med Saks