Gucci’s New Look är en stor hit bland kändisväskor

February 8, 2023 By ndpaz 0

Detta har varit ett bannerår för Gucci. Med Alessandro Michele vid rodret har varumärket tappat ut högar och högar med mycket önskvärda handväskestilar, och kändisar tappar upp dem. Gucci lanserade sin Dionysus -kollektion förra året och följde upp den med den lika surrande Marmont -kollektionen, som innehåller bitar från Guccighost Collab. Varumärket debuterade sin överdådiga vår 2017 -kollektion just förra veckan, och vi är säkra på att dessa väskor kommer att göra det till kändisar snart. Under tiden, låt oss granska alla Celebdoms nuvarande Gucci -favoriter.

Dianna agron
Gucci Marmont Chain Wallet
1 400 dollar via Gucci
Här är Dianna Agron, som bär den sublimt enkla Gucci Marmont -kedjeledningen medan hon är ute och går med sin älskling i NYC.

Elle Fanning
Gucci Blooms Dionysus Bag
2 490 $ genom Gucci
Elle Fanning är särskilt förtjust i denna tilltalande blommiga Gucci Blooms Dionysus -väska. Vi har sett henne bära det flera gånger i år.

Emily Ratajkowski
Gucci Lady Web Bag
1 900 dollar genom Neiman Marcus
Emily Ratajkowski föredrar de gamla skolan Gucci -logotyperna. Guccis klassiska logotyper har införlivats i många av Micheles mycket nyare väskdesign.

Madonna
Gucci Ghost Tote
3 950 dollar genom Gucci
Madonna hittades nyligen med denna Gucci Ghost Tote genom Heathrow Airport. Det är exakt den typen av vilda uttalande som du skulle tro att Madge skulle vilja ha.

Reese Witherspoon
Gucci GG Supreme Top Deal med väska
1 390 $ genom Gucci
Det är ingen överraskning att Reese Witherspoon också är ett fan av de återupplivade Gucci -logotyperna. Gucci GG Supreme Top -affären med Bag passar hennes preppy -stil till en T.

Rihanna
Gucci Ghost Tote
3 950 dollar genom Gucci
Ri-Ri bar sin egen Gucci Ghost Tote till Le Bain under en ny natt ute på staden med Drake. Denna exakta tote är på restorder eller kurs, men en mindre version av Gucci Ghost Tote är för närvarande tillgänglig för förbeställning och skickas ut snart.

Rita Ora
Gucci Sylvie liten kedjepåse
1 950 $ genom Gucci
Rita Ora älskar sin ljusa, färgglada Gucci Sylvie lilla kedjeväska.

Salma Hayek
Gucci Dionysus Matelassé Hobo
2 100 $ genom Gucci
Kändisar har fortfarande kärlek till stora hobos, och Gucci utnyttjar för närvarande detta med väskor som Gucci Dionysus Matelassé Hobo. Här är Salma Hayek som bär en Chevron quiltad vit läderversion i Jimmy Kimmel Studios.

Tracee ellis-ross
Gucci Ghost Marmont Bag
1 890 $ genom Gucci
Slutligen, här är Tracee Ellis-Ross, som blinkar sin Gucci Ghost Marmont-väska medan hon shoppar lite på The Grove i LA. Hennes Fendi -tröja och Gucci -väska är en stark parning.