Mode för en stor sak: Louis Vuitton för UNICEF -armband

November 25, 2022 By ndpaz 0

Det är inget trick som jag gillar tillbehör. Jag skulle tänka på mig själv som en modesmyckesflicka, men inte en som använder massor av bitar, liksom jag föredrar enkla produkter för att matcha min personliga stil såväl som det dagliga livet. Om en av dessa stillar inträffar för att ha en välgörenhetssamtal att matcha, så är det ännu bättre, liksom det är därför jag gillar vad som helst om den senaste Louis Vuitton för UNICEF Silver Lockit Fluo Armband.

För det tredje året av sitt partnerskap med UNICEF producerade Louis Vuitton återigen ett armband som både ökar förståelsen såväl som medel för att stödja några av de mest utsatta barnen runt om i världen. Hittills har Louis Vuitton ökat 5 miljoner dollar för att ge humanitärt stöd för såväl barn som hushåll i brådskande behov. Jag gillar alltid att höra mer detaljer om orsaker, liksom att visa vad medlen ökade menade för barn såväl som deras hushåll förra året: 1,5 miljoner människor i Syrien fick livräddande rent vatten.

När det gäller armbanden själva är det en stil som jag snabbt kan såväl som glatt bära dagligen, med olika fem olika fluo-färgade strängar som erbjuds (det finns också en svart version tillgänglig, utöver ett fullt silverarmband). Var och en av fluo -armbanden säljer för $ 250, varav $ 100 kommer att tillhandahållas för UNICEF för dina räkning; Om du väljer Sterling Silver -versionen kommer $ 200 att bidra till UNICEF. Låset är en traditionell LV -symbol, liksom det är en liten men perfekt touch på armbandet.

Läs mer samt köpa en själv här. Tack till Louis Vuitton för att ha stött en så utmärkt sak samt skickat dessa armband till mig för att dela om orsaken med dig!