Versace Rose-utsmyckade Jacquard Hobo

October 25, 2022 By ndpaz 0

Det har varit ett tag med tanke på att vi hade en stor ol-utformad bashing av en förolämpande för dyr Versace-väska, och som de säger, det finns ingen tid som nuet. Så låt oss prata om Versace Rose-utsmyckade Jacquard Hobo, ska vi?

Jag förstår att ni tycker om detta lika mycket som jag gör.

Mellan det svarta materialet och de billiga silver-svarta rosorna som ser ut som om de var anslutna till en säkerhetsstift, verkar denna väska som om den producerades genom antagande eller Xoxo och indikeras att erbjudas till trettonåringar i Juniors -avdelningen på Macy’s. Och kanske är det bara jag, men jag tror att patentklädseln i botten verkligen är vad gör det i, tillsammans med materialet som utgör kroppen.

Nu finns det inget i sig fel med att framträda som ett av dessa märken – jag tänker på att vara tretton själv och att tro att dessa väskor var så otroliga – förutom att den här väskan är gjord av ett stort italiensk stil som är förstått över hela världen och tänkt att vara Erbjuds till vuxna kvinnor med stora inspektionskonton. Det gäller bara inte så mycket som det grundläggande som vi alla måste ha för $ 1800 påsar – åh, nämnde jag inte det? Det är exakt hur mycket den här väskan kostar.

Grov, eller hur? Få med Saks för $ 1795.