Kändisar vägrar att gå från sina avancerade favoriter den här veckan

May 17, 2023 By ndpaz 0

kändisar verkar ha kommit till enighet: När livet händer du citerar, bär Chanel. Eller Hermès. I grund och botten, bara aldrig sluta bära en snygg handväska, och människor kommer aldrig att ifrågasätta dig eller dina livsval. Du kan färga håret grönt. Du kan bära svett till en fantastisk restaurang. Du kan ha allt, och ingen kommer att motbevisa ditt ideal att tillhöra någonstans, så länge du inte lämnar de verkligt avancerade saker hemma. (Du kan försöka sådana upptäckter när du bär andra märken, men resultaten kan variera.)

Charlize Theron
Christian Dior Be Dior Bag
Här är en av Diors många högprofilerade kändisytor, med en Be Dior-väska tittade på baksidan. Charlize gjorde denna sällsynta offentliga utflykt för att ta sitt barn Jackson till Karate -klass i Hollywood, och de verkar båda ganska stoked om det.

Jessica alba
Christian Louboutin Mina spikar koppling
2 395 $ med Saks
Jessica Alba deltog nyligen i Impact Awards Gala för Independent School Alliance for Minority Affairs, en organisation som syftar till att öka rasdiversiteten i privata skolor. Här är hon och går på evenemangsmattan med en kompakt, semi-dödlig Christian Louboutin-koppling.

Hilaria Baldwin
Saint Laurent Classic Duffel Bag
1 990 $ med net-a-porter
Här är Hilaria Baldwin, krånglar sitt barn och hennes barns barn, tillsammans med en chic, grundläggande Saint Laurent Duffel. När han presenteras i detta sammanhang verkar Hilarias Saint Laurent som en mycket passande designer blöjväska ersättare.

Hilary Duff
Chanel barnväska
Stora livsförändringar förtjänar stora hårförändringar. Här är Hilary Duff, som lämnar Melrose Beauty Parlour med nyligen turkosa hår och en av hennes favorit Chanel Kid -väskor. Relationer förändras, frisyrer förändras, Starbucks storlekserbjudanden förändras, men Chanel är för alltid.

Jennifer Garner
Chanel Grand Shopping Tote
Jennifer Garner valde också förnuftigt Chanel för sin senaste resa till NYC. Jennifer var i stan för att marknadsföra sin nya flick Danny Collins, som öppnade i utvalda teatrar förra fredagen.

Jennifer Lopez
Hermès Birkin
Den här bilden av J-Lo är allt. Lopez bar nyligen denna spektakulära ensemble för att äta på Cecconis i West Hollywood. Bara för att sammanfatta: J-Lo ses här som bär gymkläder, sneakers, full smink och en pälslag. Och för att toppa det hela, har hon naturligtvis en vit birkin. Fantastisk.

Lizzy caplan
Proenza Schouler PS1 -väska
1 754 $ med matchesfashion.com
Här är Lizzy Caplan, som inte ser ut som nöjda med paparazzierna efter att ha kommit till LAX medan de hade en taupe PS1. Jag känner att denim -overaller har försökt smyga tillbaka in i våra hjärtan och sinnen i några säsonger nu, men jag tror bara inte att det kommer att hända. Tyvärr, overaller. Jag brukade vara ett betydande fan.

Rumer Willis
Céline -bagage
Rumer Willis identifierades nyligen och lämnade Dancing With the Stars -repetitioner med en djärv blå céline -bagage. För att ni inte glömmer, är Rumer avkommor till Bruce Willis och Demi Moore; Hon agerar också lite. (“Star” -baren är lite låg den här säsongen på DWTS.)