Jag kan bara inte sluta drömma om den här biten vintage fendi-väskan

December 19, 2022 By ndpaz 0

Det finns så många saker som följer med mitt sinne på en vardag, såväl som en självutnämnd över-Thinker min hjärna verkligen inte slutar stannar inte Går från den stund jag står upp till jag hösten som sover på natten. När jag tror på mitt huvud – bra, fattigt eller något däremellan, spelar det vanligtvis i en slinga vid upprepning. På senare tid har mina tankar konsumerats, som alla andra, med vad som händer i världen såväl som osäkerheten om vad framtiden har.

Livet är för närvarande i paus och medan jag önskar att våra åldrar pausade tillsammans med det, är det inte fallet. Så bäst nu det enda jag förstår med säkerhet är att jag i den inte så avlägsna framtiden kommer att bli ett år äldre. Regeringstjänstemän har för närvarande sagt att denna nationella lockdown är på med april månad såväl som med rätta. Med det sagt kommer jag att leva den sista månaden av mina tjugoårsålder i karantän sedan den 1 maj jag fyller 30 år.

30 är enormt en milstolpe såväl som att medan jag inte oroar sig själva åldern, har denna milstolpe krävt mig att utvärdera mitt liv såväl som min framtid som den kommer att bli. För att inte nämna, med allt som händer i världen är dessa tankar förstorade, liksom det verkligen är en ovanlig tid att närma sig en sådan milstolpe.

Jag har lekt tillbaka såväl som fjärde i konceptet att köpa mig själv något för att fira denna födelsedag. Något jag kommer att ha såväl som att vårda för alltid. Under en stund fick jag mina sevärdheter på en vintage Chanel -videokameraväska, men förutsatt vad som händer är jag inte säker på att jag är ekonomiskt bekväm med kostnaderna så mycket pengar. Det finns en annan väska som har funnits på min önskelista och jag är praktiskt taget rädd att dela den med dig eftersom det är den enda jag har sett i sitt slag till salu.

Jag talar om denna bedårande, Fendi Zucca lilla kockväska. Jag har lekt med konceptet med en vintage fendi-väska lite nu, liksom mitt i att söka efter sex & stad-era Baguette-väskor som jag stötte på den här lilla bitdamen. Jag älskade omedelbart den här väskan sedan dess distinkta distinkta form. Även om det skriker Fendi på grund av det kända Fendi FF -utskriften, gillar jag att det är lite annorlunda. Den här väskan lämnar mig bara inte i fred – att hoppa upp i mina Facebook -annonser och gipsade på sidan av varje webbplats jag besöker. Även om jag ville misslyckas med att komma ihåg det kommer webben inte att låta mig – någon känna mig?

Medan kostnadspunkten inte hindrar mig överhuvudtaget finns det några tveksamheter. Den allra första är att köpa överhuvudtaget tillhandahöll det nuvarande ekonomiska klimatet. Medan jag förstår att jag inte kräver att validera mina handlingar till någon, själv inkluderad, påminner jag mig själv om att jag har gjort olika donationer för att hjälpa till under denna kris. Ändå finns det en liten skuld när jag tror på att köpa en väska bäst nu.

Dessutom är jag inte säker på exakt hur jag känner för att köpa vintage. Jag får att alla typer av köp är en fara bäst nu såväl som att försiktighetsåtgärder borde vidtas när de kasserar lådor såväl som förpacknings ect. Men hur är det med en materiell vintagepåse? En del av mig känns som att det finns en liten fara, men möjligheterna är fördelen utvärderar allt detta.

Sannerligen är jag osäker på om jag ska köpa den här väskan, en väska till eller något alls. Men vad jag kan säga till dig är att jag kommer att hålla henne i mina drömmar (för nu).