Coach Kristin Large Tote

September 3, 2022 By ndpaz 0

Jag är ganska säker på att jag inte tittar på eller skriver om bussar så typiskt som jag borde, eller så typiskt som några av våra läsare föredrar. Jag gillar inte logotyper eller väskor som inte är gjorda av läder, och tyvärr eliminerar dessa preferenser mycket av deras linje från att tilltala min personliga smak.

Jag glömmer alltid att de gör några riktigt fantastiska läderväskor, och jag kommer att försöka hårt att komma ihåg det i framtiden och presentera dem oftare. För att göra ändringar till sina många fans, låt oss börja med att prata om en väska som är helt värdig den extra uppmärksamheten: tränaren Kristin Large Tote.

Jag har alltid varit av den uppfattningen att Coach gör smidigt läder riktigt bra, och den här väskan tjänar bara till att stödja mina tidigare intryck av deras arbete. När det gäller designen kunde jag ha gjort utan de dangly bitarna på sidan, men jag tror att den något glesa kroppen i väskan gör ett bra jobb med att visa upp väskans enkla linjer. Min favoritdel är av någon anledning de små metallbitarna på framfickflikarna-det är en något industriell touch, gjord för att vara avancerad och vacker. Sammantaget är detta en bussväska som jag skulle vara glad att ha. Köp via Nordström för $ 598.