Gucci Reimagines sin Jackie 1961 -väska för hösten 2021

February 23, 2023 By ndpaz 0

Jackie 1961 släpptes i slutet av förra året som en del av Gucci’s Fall 2020 Collection, och blev snabbt en favorit bland kändisar, moderedaktörer, influenser och vardagliga handväskor. En modern, samtida tag på en decennier gammal klassiker, denna väckelse var en av de mest efterlängtade nya utgåvorna i början av decenniet. Dess popularitet är inte att ignoreras.

Stilen är en arkivupplivning från början av 1960 -talet, av detta skäl, namnet Jackie 1961, stilen är en del bärväska, en del hobo, underhåll av väskans ursprungliga silhuett och klassisk hårdvara men visas i moderna färgvägar och flera storlekar. Jackie har återkommit som en ikon för en ny generation, och nu, för hösten 2021, introduceras den i en sensationell färgblockerad version som är prim för plockningen.

Gucci Jackie 1961, som visas i kontrasterande Bordeaux -läder med marinblå, har nya detaljer som möjliggör flera sätt att bära. Från topphantering och bär slitage till korskropp, hyllar denna väckelse till originalet samtidigt som den samtidigt blir mycket mer mångsidig. Återuppbygga i höst i nya material och färgvägar som är bäst för säsongen, upptäck den lilla bärväskan från Jackie 1961. En Gucci älskad väska bäst för hösten …

Gucci Jackie 1961 liten bärväska
via Gucci

2 400 dollar