Marc av Marc Jacobs Hexi Lafayette Pleated Hobo

April 6, 2023 By ndpaz 0

Det är ovanligt att jag stöter på en Marc av Marc Jacobs Bag som jag bara inte förstår – vanligtvis gillar jag nästan vad som linjen gör, särskilt deras grundläggande läderväskor. Dessutom är jag ändå ett stort fan av Hobos, så det är dubbelt ovanligt att jag bara inte kan få mig att gilla Marc av Marc Jacobs Hexi Lafayette Pleated Hobo.

Ser någon annan annan på hans och ser en tömd fotbollsfär med en rem fäst? Naturligtvis dök upp fotbollskopplingar i Alexander Wangs show förra säsongen, så kanske detta är en spirande trend. Jag hoppas inte, ändå-fotbollarna var bedårande såväl som irreverent att preppy, men detta är bara lite slarvigt.

Jag förstår att det är svårt att producera struktur när ett varumärke har en så ren, grundläggande estetik att tänka på, men slumpmässigt veck som gör att en påse ser knäppt såväl som tömd är inte svaret. Om väskan levde, skulle den vara helt orolig i den inställning som den har sys. Som det är, skulle jag vara orolig ta med det. Jag önskar att de skulle ta de bedårande bitarna beror på hanteringen och sätta dem på en mycket sötväska. Få med Bloomingdales för $ 498.