Botkier Rivington Carry Bag

April 30, 2023 By ndpaz 0

Det mycket mer jag tittar på Botkiers vårlinje, ju mycket mer jag gillar det. När jag tror att jag har fattat ett beslut vad min föredragna väska från samlingen är, kommer något annat med och kittlar mitt fantasi, liksom jag måste börja planera ny klädsel i huvudet runt den. Idag är väskan som får den imaginära stylistbehandlingen Botkier Rivington bärväska.

Jag som den här väskan av några skäl. Först, titta bara på exakt hur mjukt läderet är. Jag tror inte att jag måste kräva att beskriva mig själv någon typ av vidare. För det andra passar det det nya dragkonstmönstret helt utan att vara ett fullt av 80-talets kast som du inte kommer att kunna bära när stilen passerar igen. För det tredje är det svart, liksom oss alla förstår exakt hur mycket jag gillar svart.

Jag kan fotografera detta som används med en mönstrad tunika såväl som avstängning av vit denim för våren såväl som sommartid-något bohemiskt såväl som soligt i köp för att matcha formen på väskan samt balansera den mörka färgen. Eftersom det är en svart bärväska, skulle jag dock vara mycket mer extatisk att flytta in den till hösten med tights samt en stor bälteströja. Exakt hur skulle du bära det? Få med Saks för $ 595.