True Religion Handbags

November 1, 2022 By ndpaz 0

True Religion LEYLA BAG | 758 $ med Neiman Marcus

Sann religion har blivit ett hushållsnamn för deras enastående jeans. Jeansen är vilda och har en liten västerländsk känsla, men passar enastående och har signaturfickor som är svåra att misstaga. Med framgången för deras denimlinje har True Religion fattat ett beslut att förgrena sig till handväskor. True Religion Handbags skapas av Leslie Hsu, fjorton-årig designveteran som tidigare skapat för varumärken Calvin Klein och Tahari. Hon har valt fin handfärgad bomull och italienska läder i handväskan och har inkluderat helgväskor, hobos, satchels, kopplingar och avgörande kedjor som alla är prydda med signaturen True Religion Horseshoe Logo. Handväskelinjen är mycket i linje med denimlinjen; Lägga till en elegant avslappnad touch med en nypa västerländsk överklagande.

På frågan om den linje hon skapade och vilken typ av kvinna som skulle bära verkliga religionhandväskor, svarade HSU ”Jag hoppas att verkliga religionhandväskor tilltalar kvinnan som vill ha en handväska annorlunda än vad som finns där ute. I ett hav av fantastiska snygga väskor är det så svårt att göra ett originalt stiluttalande om dig själv. Men genom färg och stil tror jag att du kan säga något om dig själv med en riktig religionsväska. De är glamorösa och sexiga med en touch av Bohemain Chic, synonomo med sann religionens känsla av stil. Jag vill att väskorna ska vara enkla att bära, men alltid en konversationsbit. Jag hoppas att kvinnan som bär en riktig religionhandväska är en stark kvinna som har något speciellt att säga om sin egen stil. Och mycket av allt, jag hoppas att hon älskar det! ”.

Just nu är handväskorna redan tillgängliga på Neiman Marcus online och kommer att transporteras i större varuhus och butiker över hela världen. Priserna kommer att variera från $ 58 för små lädervaror till 898 $ för handväskor.

True Religion Josie Bag

True Religion Serena Bag

True Religion Sisi Bag

True Religion Stella Bag

True Religion Winona Bag