Chloes hinkväska är en studie i Colorblocking Gone Wrong

October 30, 2022 By ndpaz 0

Chloe Gabby Bucket Bag, $ 2395 med SAKS

Det måste noteras, innan vi fortsätter, att denna Chloe -samling fick minst en designer avfyrade. Hannah MacGibbon, som hade varit kreativ chef för varumärket i flera år, visades att dörren efter att Chloe hösten 2011 blev runda. Andra blandningar i varumärkets rankningar tillkännagavs naturligtvis inte, men baserat på hur mycket bättre resort 2012: s tillbehör är då hösten 2011, kan man bara föreställa sig att en betydande skakning inträffade.

Problemet är dock att vi fortfarande måste vänta några månader på att de nya sakerna kommer ut medan väskor som Chloe Gabby Bucket Bag befolkar varumärkets hyllutrymme i varuhusen. Damer, det här är en bana. Någon satte detta på banan. Jag har vetat det i nästan ett halvt år nu, men sinnet är det fortfarande boggles. Försök och kom ihåg att bättre Chloe -väskor är runt hörnet, damer. De kommer snart att vara här.

Jag vill inte gå för hårt på den här väskan eftersom jag redan har gett samlingen en oöverträffad recension och vi vet att personen eller personer som ansvarar för den är utanför dörren, men den här väskan är ett tydligt exempel på vad som händer när Ett varumärke jagar en trend utan någon känsla av redigering. Färgkombinationerna, formen och lapptäcken är alla så överväldigande 70 -talet att det inte finns något modernt eller relevant med designen. Och de är inte 70 -talet på ett bra sätt, som så många samlingar har varit under de senaste två säsongerna. De är 70 -talet som min mormors skördguldkylskåp är 70 -talet – daterad, extremt och förflyttas till det förflutna av en anledning. Jag önskar att den här väskan aldrig hade gjort den från banan, men jag vet att Chloe måste fylla något tills Resort 2012 kommer ut. Gå igenom Saks för $ 2395.