Marc Jacobs Parachute Stam Bag

January 14, 2023 By ndpaz 0

Åh kära.

Vi förstår alla exakt hur mycket jag gillar Marc Jacobs, vilket bara gör allt så mycket mer olyckligt när jag inte gillar en av hans väskor. Jag har provat vad jag förstår exakt hur jag ska utföra i köp för att övertyga mig själv att gilla Marc Jacobs fallskärms stamväska, men jag kan bara inte göra det. Jag kommer inte att göra det.

Verkligt samtal: Materialet som den här saken görs verkar som om du skulle få om tinfoil och en skräppåse hade ett barn. Det verkar som om det är exakt hur det kan kännas också. Jag vill röra det, bara av nyfikenhet, men det är helt syntetiskt – kommer det att ge mig ett utslag?

OK, för att säkerställa att det kan vara lite allvarligt – jag ifrågasätter som kommer i kontakt med den här väskan kommer att göra mig klåda. Men ändå, jämfört med alla Stam -väskor som kom före den, är detta en frustration från nästan alla vinklar. Det gunchiga, glänsande materialet förlorar den härliga strukturen i påsen såväl som den plastickiga glansen får det att se ut som något som skulle komma från permanent 21, inte Saks Fifth Avenue.

En väska eller två konstruerade av detta material upptäcktes på våren/sommaren 2010 -banan, så jag tänkte att de skulle upptäcka deras metod till butiker så småningom, men jag kan bara inte komma ombord. Åtminstone var Jacobs samvetsgrann för att kosta det mindre än en rutinmässig stam. Köp med Saks för $ 995.