Derek Lam Elsa Leather Clutch

July 11, 2023 By ndpaz 0

När Amanda täckte Derek Lam Python Elsa -kopplingen förra sommaren var hon inte angelägen om påsen. Och ni delade alla dina åsikter och sa mest att du inte var oenig och älskade väskan. Jag blev inte rörd något sätt. Men nu är jag och jag måste dela det med er alla.

Det var som om det andra fotot fick väskan att se intetsägande och glänsande ut. Eller kanske var det till och med färgen på påsen. Men när denna ljusa turkosa Derek Lam Elsa -läderkoppling fångade mitt öga, kände jag mig övervunnen att dela det med dig.

För det första kommer jag att erkänna min kärlek till färg turkos. Det är en genial färg, inte riktigt grön och inte riktigt blå, utan en fantastisk tilltalande sammanställning. Medan jag var osäker på designen av denna koppling tidigare, älskar jag nu. Varför? Eftersom det är annorlunda. Många kopplingar har förväntade mönster, med liten skillnad som skiljer dem från nästa.

Men denna design är distinkt och ger oss asymmetriska inslag och ytterligare designelement. Dragkedjan är asymmetrisk och det finns en sidopar. Med alla extra utseende upptäcker vi att var och en är användbar och inte bara för show. Fickorna är gott om i denna koppling, som alltid är ett plus. och dimensioner är rymliga men inte överväldigande, 7 ″ W x 11 ″ H x 2 ″ D. För ett par månader sedan skulle jag ha passerat den här kopplingen, men inte den här gången. Köp via Saks för $ 790.