9 saker: Falls finaste djurtrycksäckar

October 29, 2022 By ndpaz 0

Till de av er tillgängliga som inte gillar leopardtryck, jag ber om ursäkt. Inte bara är du troligtvis illa att höra om det nu, men det ser ut som om det kommer att bli en lång, lång tid innan den rasande samtalen från modevärlden rör sig ner. Vi verkar ha fastnat på detta historiskt framträdande tryck under en otroligt lång tid, jämfört med den typiska mönsterlivsliven.

För de av oss som gillar leopard, å andra sidan, kyligt väderförhållandet tar ut det i spader, särskilt på lyxigt tryckt hårklipp. Men den här vintersäsongen handlar inte bara om leopard – alla djurtryck får sitt ögonblick i solen, liksom för att hjälpa dig komma igång med din sökning, vi presenterar dig för Autumn 2011: s finaste djurtrycksäckar.

Det är alltid bästa till att börja med något varmt och bekant. Yves Saint Lauren Muse -väska har gått starkt i mycket mer än ett halvt decennium, men den ser helt ny ut i konventionella kattfläckar. Köp med Neiman Marcus för 2395 dollar.

Om du väljer dina tryckta tillbehör för att vara liten istället för enorm, är Alexander McQueen Wicca -väskan fortfarande stark för att vara värd splurge. Köp med Neiman Marcus för $ 1725.

Det utarbetade såväl som starkt omfattande mönster av VBH Animal Print Brera är gruppens höjdpunkt för mig. Köp med Neiman Marcus för $ 3950.

Exotics såväl som frisyrer är kostsamma – oöverkomligt dyra, i många fall. Om du vill få utseendet utan att beskjuta tusentals, är en väska gjord av praktisk tryckt nylon som av Malene Birger Reptile Nylon Maggia Carry din finaste satsning. Köp med Shopbop för $ 175.

Naturligtvis skulle ingen konversation om leopardtillbehör vara totalt utan Dolce. Dolce & Gabbana Miss Sicily Leopard Satchel är bara ett av varumärkets färgglada tryckta hösten 2011 -alternativ. Köp med Neiman Marcus för $ 2575.

Om du hellre vill hålla dina väskor neutrala och smaka saker upp lite med ett djurtrycktillbehör, skulle Kate Spade Daycation Lacey Leopard Purse vara ett passande ackompanjemang till praktiskt taget alla typer av ljus påse, än mindre ett helt grepp av neutraler . Köp med Bloomingdales för $ 155.

“Det är en Alaia.” “En a-whatta?” “Det är som en helt viktig designer.” Jag är ledsen, det har inget att avsluta med den vackra Alaia Leopard -toten, men att säga att det gör mig extremt lycklig. Liksom den här väskan, faktiskt. Köp med Net-A-Porter för $ 4770.

Vi förstår alla om tilltalandet av den svarta klänningen, men vad vi ska ha med sig? Lite leopardkoppling, som, säg, Jimmy Choo Carine -kopplingen. Köp med Net-A-Porter för $ 1350.

Baserat på väskorna från hösten 2011 såväl som Resort 2012 verkar det som om Zebra Print är i huvudsak växt i tillbehör popularitet. Var före mönstret med en traditionell form som Salvatore Ferragamo Zebra W Bag. Köp med Neiman Marcus för $ 2450.