L’Wren Scott ger dig två väskor till priset på en i hennes handväskdebut

October 17, 2022 By ndpaz 0

L’Wren Scott Lulu Python Satchel, $ 4307 med matcher

Det är visserligen två väskor för priset på en stillbildskrävande handväska, men titta bara på dem! Det är lite svårt att hitta fel med strukturerade mörkgrå Snakesskin, i min mycket ödmjuka (OK, inte så humor) åsikt. L’Wren Scott Large Lulu Python Tote ekar utformningen av L’Wren’s populära klänningar – stark, modern och skräddarsydd till stor effekt.

När jag introducerar ett nytt segment av ett varumärke kan jag inte ångest hur avgörande det är att se till att de nya produkterna har någon form av estetisk koppling till de gamla. Om du redan har en dedikerad publik som är redo att spendera pengar (massor av pengar) på de saker du tjänar, är det inte meningsfullt att hantera de människor med nya produkter. Och ändå, varje år, kommer varumärken ut med väskor som till synes inte har något att göra med de varumärkesbilder de har arbetat så hårt för att skapa med de andra delarna av sina linjer.

Det är en fallgrop som Scott har undvikit fantastiskt. Hennes ultra-skräddarsydda klänningar är saker av Buy-on-i-varje-färg-legende i den avancerade marknaden för kläder, och en exotisk men återhållsam satchel översätter det perfekt till det till tillbehörsvärlden. Att inkludera hållbudgeten med den stora modellen är kanske ett litet geni, eftersom det ger köpet en känsla av värde; Ett extra incitament för befintliga kunder att bli fötter våta med handväskan, om du vill. Oavsett om du redan är ett L’Wren Scott -fan eller inte, är den här väskan absolut värt en titt. Gå igenom matcher för $ 4307.