De många påsarna med Lauren Conrad

January 24, 2023 By ndpaz 0

Jag antyder detta med all respekt: ​​2013 är det svårt att tro att Lauren Conrad fortfarande är legitimt berömd. På många sätt är det faktiskt en komplimang. Sanning TV -stjärna är notoriskt utmanande att förvandlas till en långvarig karriär, men av alla indikationer verkar Conrad göra en ganska bra gå till det. Hennes böcker klarar sig ganska bra, hon har en charmsida som tuggar med, paparazzierna följer fortfarande henne, jag citerar fortfarande hennes mycket mer oförglömliga linjer från kullarna ibland. (Lauren hade rätt, han är en sucky person.)

Laurens popularitet håller troligen ut eftersom hon alltid var något av en tom skiffer; En ung blond kvinna som troligen verkade som någon du förstod såväl som som verkade ganska trevlig, eller åtminstone som någon som någon som inte skulle göra en extremt stor skurk. Hon verkade som om hon brydde sig om sina vänner, liksom alla av oss ville förstå vilken typ av eyeliner hon använde. Hennes otydliga, plus förståelsen att hon är en tjejflicka, antyder att vi troligen kommer att se Ms Conrad under lång tid framöver. För nu, låt oss se hennes handväskor.

Vi börjar där jag tror att LC skulle vilja att vi ska börja – hennes omhuldade Chanel -väskor. Hon tar troligtvis sin måttliga Chanel -kollektion dubbelt så mycket som allt annat i hennes garderob, liksom när du tittar med bilder av henne är det ganska enkelt att se varför – väskor som denna Chanel traditionella klaff i naken väljer ett stort antal av ensembler.

Laurens svarta Chanel -traditionella klaff verkar ännu mer vanligt än hennes nakenversion, liksom ännu inte verkar inte riktigt åldras. Ytterligare en punkt i den traditionella klaffens fördel, antar jag.

För såväl kvällar som evenemang finns det alltid Chanel traditionella lilla klaff.

Den lilla klaffen fungerar också som en avslappnad dagspåse, i situationen tvivlade du någonsin på det.

Och för tungt lyft räcker LC för sin Chanel Caviar Jumbo XL Weekender Tote, som verkar som om det kan hålla vad jag äger.

Hur är det här för ett kast? Lauren, tillbaka i hennes The Hills Days, med killen som hon daterade på showen samt en Chanel-medaljong som, som passade mig om jag har fel, var en gåva som hon fick från honom på kameran.

Är den här svarta texturerade tagen på väskan gjord av Chanel? Det skulle vara min gissning.

Bortom Chanel har LC likaså en stark uppskattning av solbränna påsar. Just här ser hon extremt sammansatt med en Miu Miu-läderköpssatchel.

När den används tvärkropp på en musikfestival ser exakt samma MIU MIU-väska helt annorlunda ut.

Laurens Marc av Marc Jacobs Twisted Remy Bag är praktiskt taget den exakta exakt samma färg som hennes Miu Miu. Handla Marc av Marc Jacobs genom Shopbop.

Och här är LC: s Chloe Marcie Tote, varje starlets favorit, i hennes föredragna handväska. Köp för $ 1 895 till Net-A-Porter.

Kanske min föredragna del av att titta med LC: s handväska var att se alla dessa slumpmässiga samtida väskor som var framträdande när jag var i början av 20 -talet som jag helt glömde bort. Detta är en Goldenbleu Jordan Satchel, som jag köpte för mig själv i lila patent innan Eluxury stängde sig själv. Jag tänker på att ta det till klasser på college.

Denna CC Skye Lucy Bag är ytterligare ett exempel på LC: s samtida ädelstenar.

Jag tänker extremt tydligt att jag vill ha en av dessa Marc av Marc Jacobs Airline Magazine Clutches tillbaka när jag först började arbeta på Purseblog. Laurens plånböcker är som en resa ner i minnesfältet. Handla Marc av Marc Jacobs genom Shopbop.

Lauren var också en av Rebecca Minkoffs många väsentliga tidiga supportrar, liksom särskilt, hon gjorde denna röda vinskugga, sett här på en Rebecca Minkoff Nikki-hobo, mycket eftertraktad. Handla Rebecca Minkoff genom Shopbop.

Men i slutändan verkar LC mycket mer i huset vid en något förhöjd kostnadspunkt i dag. Inspektera hennes guld Valentino -blommor. Handla Valentino genom Nordström.

En fascinerande sak som jag har upptäckt eftersom vi startade serien om väskor är att varje trendig starlet på affären har en, om inte flera, mullbärspåsar. Här är Lauren med sin Mulberry Bayswater. Få din egen Bayswater för $ 1 650 till och med net-a-porter.

När Lauren reser gör hon vanligtvis det med denna dubbla doppade goyardduo-en matchad goyard St. Louis Carry samt Goyard Boeing Duffel.

Laurens andra ständiga resekompis? Her Balenciaga Weekender Bag. Ha en egen veckor för $ 1 845 via Neiman Marcus.

Efter Chanel är Balenciaga troligen LC: s favorit. She’s been bring her Balenciaga town Bag a heap recently. pick up the exact same bag for $1,445 through Neiman Marcus.

I’m very ill of winter, so let’s end on a bright, summertime note – I’d like it if it were good sufficient outside to carry Lauren’s white Balenciaga City Bag. purchase a likewise light City bag for $1,545 through Neiman Marcus.