Mini Review: Prada Nylon Backpack

January 13, 2023 By ndpaz 0

Dag 3 och Bag 3 är en av de väskor jag har använt mest under det senaste året! Introduktion av en av mina väskesarbetshästar: min Prada nylonbackback. Den här väskan blev min blöjväska efter att jag hade vaughn och även om den inte bara är avsedd för den användningen fungerade den fantastiskt.

Denna väska var en gåva till Vlad för ett par år sedan från teamet på Prada. Jag insåg att Vlad och vår lilla kille skulle dela samma initialer när vi bosatte oss på namnet Vaughn. Denna ryggsäck var avsedd att förvandlas till ‘den’ när det var dags att plocka en blöjväska. Efter att ha gått igenom baby scenen med Millie, visste jag att jag inte behövde en blöjväska i den traditionella meningen av ordet. Jag kunde få en ryggsäck att fungera för mig och att ha mina händer är en extra fördel.

Jag är ett massivt Prada Nylon -fan. Det är lätt, lätt att rengöra, praktiskt, användbart och viktigast av allt, hållbart. Jag använder huvudfacket för alla saker baby: blöjor, våtservetter, byten av kläder, leksaker osv. Det finns två långsiktiga fickor som kan passa en flaska, och det finns ytterligare ett litet dragkedja på den främre klaffen.

Prada var min första premiärdesigner Love och kommer alltid att vara ett av mina favoritmärken. Jag kan inte tala tillräckligt mycket om Prada Nylon, särskilt vid en tidpunkt som denna när det är lätt att rengöra är särskilt viktigt. Om du vill ha en väska personlig så här, erbjuder Prada fortfarande alternativet på herrarnas sida med brev för att anpassa ryggsäckar, bagage, etc. Handla denna väska på Prada.com (men når ut till en butik när de öppnar tillbaka till Fråga om personalisering om du är intresserad).

Titta på mina berättelser på den här väskan här
[rad] [kolumnstorlek = ”1/2 ″ center =” nej ”klass =” ”]

[/kolumn] [kolumnstorlek = ”1/2 ″ center =” nej ”klass =” ”] [/kolumn] [/rad]