Guccis innovativa “The Hacker Project” har anlänt

March 28, 2023 By ndpaz 0

sällan ser vi något så oväntat som när Gucci introducerade sitt hackerprojekt. Medan konceptet är enkelt i teorin, med hemkoder från två stora förvarade varumärken, har storleken på detta känt sig över modevärlden såväl som under de senaste veckorna, erbjöds hela linjen från Guccis hackerjobb för köp. Idéerna om detta kommer från ett hybridunivers, en som sammanslagar motiven för Gucci såväl som Balenciaga för att producera nya tolkningar av signaturstycken.

Hackerjobbet presenterades först i Gucci Aria samt idén bakom det var att producera en utforskning av idéer. Båda varumärkena kan kännas såväl som ses, med silhuetter från den ena som pryds med signaturtrycket från det andra såväl som olika andra kombinationer. Medan några av dessa artiklar var mycket första visningar på banan, är andra nya tillägg till denna omfattande samling.

Dessa artiklar kan vara mycket mer lämpade för modeentusiasten i hjärtat, eftersom lekfullheten såväl som över-the-top-kombinationen kan vara överväldigande för dem som väljer mycket mer kontrollerat mode. Som ett fan av båda varumärkena är jag helt fascinerad av det expansiva projektet, det är något som du kontinuerligt skulle komma tillbaka till i din garderob såväl som något som skulle få alla att prata. Konversationen kring äkthet, särskilt med designväskor, är topp i sinnet såväl som anslag inom modebranschen, liksom detta utforskar både på ett helt nytt sätt. The Esthetics of Innovativa regissörer Alessandro Michele från Gucci samt Demna Gvasalia av Balenciaga konvergerar på eftertraktade väskor som Jackie 1961 som är berikad med en diagonal Balenciaga -tryck till den berömda Balenciaga City -väskan i GG Canvas till den nu kända gucci med Horse BalenciagA -tryck Både GG Supreme Canvas såväl som Balenciaga -tryck.

Utforska hela tillhandahållandet av Gucci Hacker -jobbet här!