Jag gillar verkligen Prada Fluo Collection

January 7, 2023 By ndpaz 0

Många av er förstår att jag är en Prada-tjej, liksom nyligen (faktiskt ganska mycket för att jag hade Millie), min go-to-väska är en Prada nylon ta påsen. Jag är konsumerad av det. Jag packar väskan med så mycket skit att jag lovar att jag kommer att behöva, så sanningen att väskan är lätt är perfekt, plus att det är enkelt att hålla ren. Ärligt talat, jag gillar det.

Om du tittade på varumärkets Autumn Runway Show, förstod du redan att Neon Bright -väskor kom från Prada, liksom Prada Fluo -kollektionen just har träffat butiker. Om du är en Prada Nylon -entusiast som jag är lika bra som vill lägga till lite färg, är det här samlingen som gör att du kan göra det. Amanda delade några bilder av kändisar tar med sig dessa väskor utanför Paris Haute Couture vecka tidigare idag samt verkligen, jag gillar enkelheten i stilen i kombination med de attraktiva färgerna.

Det finns några alternativ: en stor vadderad tote, en ryggsäck med en axel, två storlekar på påse-kopplingar och naturligtvis en bältespåse. Mitt alternativ är Prada Medium vadderad nylonkoppling. Den här väskan är större än du trodde (men om de tillhandahöll mindre påsar skulle jag skopa de bästa lika mycket som stick i mina väskor för organisation), liksom det finns en ännu större storlek. Bella Hadid hittades med ryggsäcken såväl som det ser väldigt fantastiskt ut på henne, men jag tror verkligen att den här linjen är fantastisk för daglig bär. Du måste välja det bästa valet för dig, såväl som att inspektera dimensionerna – den här sorten är som din sidspegel, genom att objekt är närmare/större än de verkar. Du kanske upptäcker mig med en av dessa kopplingar snart, jag gräver dem verkligen. Kostnader variation från $ 895- $ 1495 via Prada.com samt Shop Prada på Nordstrom.com.