I beröm av Jennifer Garners super-praktiska handväskestil

September 29, 2022 By ndpaz 0

verkar Jennifer Garner leda ett semi-normalt liv, jämfört med många av hennes Hollywood-kamrater. På många sätt är hon precis som många mammor: hon handlar, hon har arbetsmöten, hon går till kyrkan. Hon verkar ha nollintresse av att ses utanför Catch, eller bli boozy på den stora killen, eller till och med galivant runt i staden med en av de gigantiska gröna juicerna. Jennifer verkar tycka om normalitet, och efter ett yrke halvt på tabloidomslag, vem kan skylla henne? Allt det skälet lurar till och med ner till hennes designerhandväskplockar, som alltid är överlåtna rimliga.

Céline Phantom Cabas Bag
1 169 dollar med hjälp av Vestiaire Collective
Här är Jennifer som gör lite shopping med vänner i LA. Hon bär en ljusblå Céline Phantom Cabas -väska. Jennifer tenderar att gilla totes och topphandtag, och Céline specifikt.

Céline ringväska
1 635 dollar med hjälp av Vestiaire Collective
Jennifer bar denna mörka céline -ringväska till kyrkan just förra veckan. Hon tar ibland sina barn med, men hon verkar få sin beröm på solo mycket mer typiskt i dag, kanske för att skydda barnen från kamerorna.

Céline ringväska
1 635 dollar med hjälp av Vestiaire Collective
Och här bär hon samma Céline -ringväska till ett möte i NYC tidigare i år. Ringen är en mycket mångsidig stil, men varumärket verkar vara avsikt att utfasa den.

Chloé faye påse
1 940 $ med net-a-porter
Jennifer och Céline är naturligtvis inte exklusiva. Hon är också delvis i Chloés nya stall av stilar. Hon bar detta svarta läder och mocka Chloé Faye under en ny kyrklig utflykt.

Chloé faye påse
1 390 $ med net-a-porter
Här är hon ute och shoppar i NYC med en mindre, grå version av Faye. Om du inte har observerat nu är Jennifer ganska hängiven till neutrala nyanser.

Dolce & Gabbana Monica Bag
2 225 $ med SSENSE
På tal om bar Jennifer denna neutrala läder topphanterade D & G Monica-väska för en av henne många senaste resor till salongen.

Hermès oktagonväska
Jen införlivade en streck färg i sitt söndagsstilspel med detta ovanliga vinröd Hermès oktagonväska med en randig rem.

Tod’s Cape Bag
$1,845 by means of Saks
Och slutligen, här är Jennifer utanför hennes kyrka ännu en gång med en fantastisk svart patentläder Tod’s Cape Bag. and in case you missed it, she’s actually worn this outfit to church TWICE. Stars. They’re just like us!