Gabriela Hearst omfamnar den fristående Chloé-kvinnan för våren 2022

April 15, 2023 By ndpaz 0

Innovativ regissör Gabriela Hearst har upptäckt hennes fot på Chloé. Den här säsongen omfamnar designern den avgörande Chloé-flickan och smälter lätt breezy boho-stil med sin entusiasm för miljön. Denna samling introducerar Chloé Craft, som utökar antalet handgjorda produkter som varumärket har i sin samling. Varje bit som är handgjord av oberoende hantverkare kommer att fungera en signaturspiralsymbol. Metoderna är speciella genom att de inte kan efterliknas av maskiner. Snarare kan de bara greppas av den mänskliga handen. Insatsen syftar till att upprätta nya nivåer av öppenhet på marknaden samtidigt som man också främjar en djupare koppling mellan såväl konsumenter som hantverkare.

Sammantaget omfamnar Hearst den fristående Chloé-flickan, påverkad av liknande i alla dess former. När det gäller påsarna, presenteras Revival Edith Bag när han återigen i denna samling, återinträffad med läderband som beskriver som viskas för hand. Nya silhuetter introduceras den här säsongen, inklusive Brands nya Lawson-väska, en läderbehållare som visar upp en avancerad handdonfiltstygn.

Dessutom är den nya Kattie-väskan ett fokus för vårsäsongen, en bärbar konvertibel crossbody/kopplingsväska som på samma sätt har handgjorda detaljer. Här fungerar en handsyad filtstygn såväl som metallarmbandstängningar handlindade läder eller inlagt trä. Väskorna är ett bästa komplement till RTW såväl som skor i samlingen, utan problem smälter Chloé -kvinnan med Hearsts nya vision för varumärket. Se väskor från samlingen nedan.