Steven av Steve Madden Large quilted grepp

March 7, 2023 By ndpaz 0

Det är ingen fråga om det: turkos, kricka samt någon typ av variation därav är säsongens färger. Förutom verkligen, varför skulle de inte vara det? Blågröna ser fantastiskt ut mot färger som vit såväl som gul, som nästan är allestädes under varmare månader. Det passar bara.

Mot bakgrund av allt detta kan jag dock inte hjälpa till Steven av Steve Madden stora quiltade grepp i en sådan snabb nyans. Jag har aldrig blivit överdrivet förvånad över materialen eller slutfört som linjen använder, men greppet är äkta läder, liksom linjerna är enkla samt rena tillräckliga för att det kan charma de som redan har skrivit av linjen.

Första saker först, låt oss få detta ur metoden nu: den quiltade stilen blandad med dubbar påminner mig om en hel del saker som Marc Jacobs har gjort i minst två säsonger. Det borde inte överraska någon att den här linjen rippar av en mycket mer original designer – det är typ av deras sak. För ungefär ett år sedan gjorde de en väska som nästan var en söm för sömmen på Alexander Wang Brenda-väskan.

Så när du köper för att köpa någonting från Steven av Steve Madden måste du vara okej med det. Om du inte är det, gå vidare och titta någon annanstans. Om det inte stör dig, är detta grepp ganska prisvärt såväl som att se fantastiskt ut med ett skarpt vitt par linnebyxor såväl som en bedårande topp när temperaturen börjar sin branta ökning. Köp med Nordström för $ 138.