Introduktion av den nya Louis Vuitton City Cruiser Bag

March 19, 2023 By ndpaz 0

Det är aldrig så svårt att ta reda på vilka nya väskor Louis Vuitton satsar på. Det enorma franska varumärket är singulärt kraftfullt inom high-end-industrin, liksom det innebär att det har massor av kända kompisar att bero på när det kommer för att trumma upp pre-release-räntan i en ny design. När Louis Vuitton City Cruiser Bag dök upp på armarna på Paparazzi -magneter som Selena Gomez samt Taylor Swift nästan direkt efter varumärkets höst 2016 -show, förstod vi att det var väskan att titta på. Nu har det gjort sin metod till butiker för första gången.

På en tillbehörsmarknad där det verkar som om varje ny väska känns frustrerande, tog Louis Vuitton chansen att spela direkt till sin egen historia istället för nuvarande trender. Väskans form såväl som strukturen är baserad på den långvariga Louis Vuitton Cruiser Bagage Design, liksom den krympta handväskningsversionen ser verkligen ut som en bit resväska.

I fristående produktbilder ser väskan lite överkomplicerad ut; Två topphandtag, en topprem (som … verkar vara värdelös?) Såväl som längre, avtagbar axelrem är mycket på gång för en ganska liten väska. Det är en av anledningarna till att Star Gifting är en så framträdande taktik -givande shoppare en möjlighet att se en väska i aktion är ofta mer användbar än en platt lagerbilder, liksom på Taylor samt Selena, City Cruiser känner en stor hantera mindre upptagen. (De verkar båda ha eliminerat den långa axelremmen, som definitivt hjälper om det inte är din väskebärande preferens.)

Just nu är de enda två val som erbjuds PM -versionen av väskan i huvudsak Monogram -duk. Valet med lädertrim, vilket är vad du ser på Taylor såväl som Selena ovan, prissätts till $ 3 650, medan versionen med kontrasterande monogram trim kommer att sätta dig tillbaka 3 400 dollar. Båda erbjuds via varumärkets webbplats samt butiker.

Så nu vill vi höra från dig: gräver du den senaste Louis Vuitton -debuten? Jag är mer in på det än jag förväntade mig, åtminstone eftersom det känns som sitt eget koncept istället för att piggybacking av ytterligare ett varumärkes framgång. Dessutom är många extremt avancerade designers skyldiga till det (ibland Louis Vuitton bland dem), liksom jag alltid hellre skulle se ett varumärkesföretag något nytt än att hålla fast vid det som redan fungerar för alla andra.