Cole Haan Maria Triple Zip Satchel

June 27, 2023 By ndpaz 0

Ibland gör det hela skillnaden att se saker personligen. Om jag just hade sett webbbilderna på Cole Haan Maria Triple Zip Satchel från varumärkets serie Maria Sharapova -väskor, kanske jag har gått förbi den. Jag spelade med det personligen på en ny resa till Cole Haan -butiken i Atlanta, liksom denna till synes neutrala väska var metoden mycket roligare än det verkar som om det skulle vara vid första anblicken.

Första saker först: läderet är som Buttah. Jag var så helt nöjd med exakt hur smidig såväl som mjuk att det var att jag knappt skulle kunna tro att kostnaden identifierar – det måste vara några av de trevligaste jag har känt den här sidan av Bottega Veneta, liksom dessa väskor kommer Kör dig tio gånger (eller mer) vad detta kommer.

Det är till Cole Haans kreditpoäng att de använder det fantastiska läderet i stora skår som gränsar till mocka istället för att låta det skadas av de strukturerade hinder i fickorna utanför såväl som påsar. Som ett resultat är den här väskans överklagande verkligen lusters med såväl som att du önskar att mycket mer ganska prissatta designers skulle använda sådana fantastiska material. Få med Cole Haan för 498 $.