Alexander Wang Bianca Vest Bag

August 28, 2022 By ndpaz 0

Jag har stirrat på den här Alexander Wang Bianca Vest -väskan under en tid och undrar om jag skulle skriva om det. Är det en väst? En väska? Eller värre, någon inkarnation av en fanny -pack? Men som ni ser blev min nyfikenhet bättre av mig. Följande är mina musningar på den här västpåsen: varför skulle någon bära det här?

Eller ännu viktigare, hur skulle någon bära det här? Oh vänta. Det var en dum fråga. Det är uppenbart att detta är tänkt att bäras som en väst, därav namnet. Men nu är jag tillbaka till Square One, vilket är den stora frågan om varför bära detta.

Är det möjligt att Alexander Wang har gjort ett misstag och gjort något som är för konstigt för oss, det modebesatta? Rihanna, det undrar vem som kan dra bort vad som helst, har inte ens dragit av detta … ännu. Jag tror att även denna shopbop -modell har svårt att dra av den. OK, och om en betald modell inte kan dra av detta; Vem tror Alexander Wang att vi är, en kultur av modeller? Hmph. Jag skulle inte bära det. Även om jag gillar det faktum att det har många små dragkedja. Men Mr. Wang har andra väskor för det. Tja, jag gillar inte det steniga läderet ändå. Så du ser- det här är vad en freakish väska får dig att tänka. Köp via ShopBop för $ 850, om du vågar.