Valentino Tulle Rosette Tote

December 29, 2022 By ndpaz 0

Jag har försökt ta reda på länge exakt vad det är som får mig att älska Valentino -väskor åh så mycket, särskilt med tanke på att Shannon ropade ut mig förra veckan. Det är inte som att ingen annan designer någonsin har gjort band- och blommotiv – som i sig själv inte är det som skiljer varumärket. Och det är inte heller formerna eller färgerna de använder – den enorma majoriteten av deras väskor är standardformer som hobos och totes, dekorerade intrikat men i normalt neutrala nyanser.

Jag har försökt att fastställa varför jag gillar dem så mycket ett tag, och så bra jag kan säga beror det på att de känner sig som kläder för mig. Istället för att skapa något som är svårt och något exteriör för en ensemble verkar Valentinos tillbehörsdesigners lägga lika mycket tanke och detaljer i saker som Valentino Tulle Rosette -väskan som de skulle göra i en kvällsklänning avsedd för den röda mattan. På en marknad full av massproducerade väskor lyckas många väskor som Valentino fortfarande känna sig och se speciell ut.

Visserligen är denna väska förmodligen för sårbar för nästan alla inställningar och säkert en smula överdesignad. När du ser det får du dock snabbt en känsla av utförande och uppmärksamhet på detaljer som går in i en av varumärkets väskor, något som kan vara något svårare att formulera med en läderduk. Faktum är att veckan och vikningen skulle vara idealisk hemma på den typ av svank -prisutställning som många av oss aldrig kommer att gå, men bristen på behov av couture indikerar inte att vi inte alla kan äga en bit av Valentino Magic.

Varumärkets väskor verkar mycket mer sammanhängande med linjens övergripande estetik än många andra alternativ i en liknande prisklass, och du får fortfarande kvinnlighet och noggrann uppmärksamhet på detaljer som du skulle få från ett av Valentino är mycket dyrare ( och mindre funktionella) aftonklänningar. Gå igenom Net-A-Porter för $ 2790.