De 15 saker som Katherine vill ha i sin garderob för hösten 2016

February 18, 2023 By ndpaz 0

För många av oss är det dags att börja spruta upp våra garderober för att förbereda de framsteg som kallare månader, och lyckligtvis mycket hösttillbehör och redo att- Slitage är riktigt bra den här säsongen. Många av de nya trenderna den här säsongen är rika och utsmyckade, vilket innebär riktigt unika, detaljerade fallensembler. Eftersom jag handlar för att leva är det väldigt lätt att fastställa trender och har ett opartiskt öga när jag erbjuder shoppinginformation på marknaden i allmänhet. När det gäller mig och min personliga stil har jag lärt mig att förfina min smak på ett sätt som båda pratar med mig, följer trender (till viss del) och många av allt är användbara för mitt dagliga liv.

Eftersom det här är min fantasi garderob, här är en titt i min personliga stil och alla föremål och trender jag önskar i höst!

Stuart Weitzman Highland Boot
875 $ via Stuart Weitzman
Jag är säker på att jag har bekänt min kärlek till Stuart Weitzmans Highland Boot tidigare, men hjärtat vill ha vad hjärtat vill ha, och mitt hjärta vill bara ha ett par Highland -stövlar!

Gucci Princetown Crystal Slipper
950 $ genom Gucci
Okej, jag har en bekännelse. Jag är besatt av Guccis Princetown Slipper och jag behöver ett par i mitt liv, stat!

Christian Louboutin Napeleo Chain-trimmade läder knäskor
1 395 $ till net-a-porter
Det är förmodligen säkert att säga att jag är ett Louboutin -fan. Jag äger flera par från varumärket (alias 10 par), men ett par som jag inte äger är ett luggarsulpar och det är denna chunky röda sula som jag för närvarande eftertraktar!

Balenciaga-paljett-utsmyckade satinpumpar
2 850 dollar till net-a-porter
Dessa kanske inte skriker faller, men det är OK, behöver jag verkligen en anledning att svänga över ett par pumpar så vackra som dessa Balenciagas?!

Adidas Superstar Metallic-trimmade lädersneakers
$ 80 till net-a-porter
Så mycket som jag skulle älska att tillbringa många dagar på att bära det vackra paret Balenciaga -pumpar, dessa metalliska adidas superstjärna sneakers är mycket mer min hastighet.

Chloé faye liten mocka
1 390 $ genom Neiman Marcus
Även om jag är ganska petite, älskar jag verkligen stora väskor och jag tror att jag gjorde mitt fall när det gällde min kärlek till Céline Phantom -bagaget. Jag har alltid beundrat de innovativa egenskaperna hos Chloé Faye och den här mindre versionen är idealisk för de on-the-go stunder.

Gucci Dionysus GG Supreme Take On Bag
4500 dollar genom Bergdorf Goodman
Liksom alla andra här på PB HQ är jag besatt av allt som Gucci gör på sistone. Dionysus är en handväska som jag lätt kan se mig själv bära. Det är funktionellt och detta exklusiva nyckfulla tryck har det uttalande elementet jag längtar efter!

Louis Vuitton Lockme Cabas Tote
2 490 $ genom Louis Vuitton
Varje eftersom Megs publicerade om den nya Louis Vuitton Cabas Tote, har jag varit ansluten. Det är en funktionell tote som har samma tidlösa kvalitet som den aldrigfulla.

MCM Aviator Bear Charm
$ 260 till MCM
Min yngsta bror började nyligen sitt nyår på United States Air Force Academy, och som en lycklig äldre syster vill jag lägga till denna lilla charm till alla mina handväskor!

Helmut Lang syntetisk pälsväst
425 dollar till net-a-porter
Hösten är här och det är den enda ursäkten jag behöver för att få fram den syntetiska päls!

Ivy Park Chenille Logo Boxy Crop Tee
$ 42 genom Nordström
Beyoncés Ivy Park beskurna hoodie kan lätt bäras under dagen eller ut på natten och det verkar som en klok investering i min bok.

Maiyet utanför axeln kashmir blandning tröja
655 $ till net-a-porter
Off-the-shoulder-blusar är sexiga och mycket eleganta; Så du kan satsa på att jag kommer att ha på sig olika former av tröjor utanför axeln och blusar den här säsongen!

Michael Michael Kors veckade Silk Crepe de Chine Blue
$ 250 till net-a-porter
Jag räcker i garderoben flera gånger för en skarp vit blus och att äga en ny är aldrig en dålig sak.

Acne Studios Isa Ribbed Wool Turtleneck tröja
$ 450 till net-a-porter
Denna akne studior tröja passar alla mina höstvädertröja krav. Det är en chunky stickad (check), det är en Turtleneck (check) och det är bekvämt (dubbelkontroll!).

Alaïa Vienne laserklippt glansat läder midja bälte
1 370 $ till net-a-porter
Jag är väldigt liten så mycket kläder tenderar att passa löst. Vid flera tillfällen befinner jag mig själv som bär ett midjebälte för att avta mina lösa passande kläder och detta laserskurna bälte kommer att slutföra alla utseende på ett snyggt sätt. Även i min drömskåp försöker jag fatta smarta inköpsbeslut eftersom jag enkelt kan koppla ihop detta bälte med Michael Michael Kors -blus, Maiyet -tröjan eller Acne Studios tröja!