Dior sadelväskan är officiellt tillbaka i butikerna

December 31, 2022 By ndpaz 0

Tidigare denna månad gav vi dig människor en nyhetsvärd påminnelse: Dior sadelväskan gjorde sin metod tillbaka till modevärlden, liksom vi ville förstå dina tankar. Tja, idag är vi tillbaka med ytterligare ett tillkännagivande: Dior sadelväskan är officiellt tillbaka i butikerna. Från och med idag, den 19 juli, kan du få tag på en såväl som att prova det, online och personligen. Medan några av er uppgav att du hellre skulle lämna det förflutna tidigare, är Amanda såväl som att jag bara gräver återkomsten av denna tidiga 2000 -talets kultfavorit. Den äldsta väskan i min garderob är min lilla dior sadelväska, som, om du följer oss på Instagram, kanske du har sett såväl som på instastorier, så det måste inte överraska att jag har fallit för Dior Sadelväska igen! Jag kunde inte vänta med att få tag på en, liksom jag var glad när våra kompisar på Dior skickade oss några för att titta på.

Medan det tar bort den logotypen som är tillbaka, drog jag mig till läderversionerna den här gången runt, jämfört med logotypmaterialets sadelväskor. Den medelstora sadelväskan i läder får en A+ från mig i nästan alla kategorier. Det är otroligt chic, men också funktionellt! Trots sanningen att interiören fortfarande är lite av en konstig form, kunde jag i form vad jag skulle behöva-min iPhone med regelbunden storlek, ett kortfodral, diverse kosmetika, mina solglasögon i en tunn påse, liksom till och med lite ziplockväska full av mandlar. (Jag går aldrig långt utan mellanmål!) Mediet, förutom det inre av det lilla (visas nedan) har en blixtlåsficka och är fodrad i rik mocka. Båda storlekarna fungerar en magnetisk stängning, till skillnad från dess föregångare, som hade en kardborrstängning – min, exakt hur tiderna har förändrats! Hantverket såväl som hög kvalitet på denna väska är vad du kan förvänta dig av Dior, liksom läderet har en riktigt bra hand, även om det är lite på den känsliga sidan. Allmänna dimensioner av den medelstora sadelväskan i kalvskinnläder med åldriga, guldton accenter är 10 ″ x 8 ″ x 2,6 ″, som återförs för $ 3 250. Hitta mycket mer med Dior.

Båda storlekarna på sadelväskan har bara en topphanteringsrem. Den lilla fungerar bra i skurk i armen eller hand-byrå, men den medelstora storleken kan på samma sätt användas lätt över axeln. Även om den lilla versionen är exceptionellt bedårande och charmig, är interiören verkligen, verkligen liten och inte i form extremt mycket alls, en fråga som görs lite värre av den speciella sadelformen. Du typ av måste organisera dina saker i en konstig metod för att säkerställa att den passar helt rätt. Liksom mediet har det lilla en gusseted konstruktion. Medan modeaspekten är hög är funktionsaspekten på den lilla otroligt låg. Den här väskan skulle fungera fantastiskt för en utekväll, men jag skulle inte föreslå att du köpte om du också ville använda den för en dagväska. Men den charmiga lilla aspekten gör det verkligen enkelt att hösten som med. Detta i form min telefon, ett otroligt tunt kortfodral, en läppstift, en chapstick och inte mycket annat. Allmänna dimensioner av den lilla sadeln är 7,8 ″ x 6,3 ″ x 2,6 ″, som säljer för 2 600 dollar. Hitta mycket mer med Dior.