Valentino höjt-rose-tote

February 5, 2023 By ndpaz 0

Först, sak först: Amanda kommer att döda mig för att ha skrivit om den här väskan innan hon gör det. OK, nu när jag har sagt vad du Purseblog -läsare kanske redan känner till, kan jag flytta på.

Så snart jag såg denna Valentino höjda-rose-tote visste jag att jag var tvungen att skriva om det. Jag menar, titta på det! Det är ett sådant uttalande. Vanligtvis tänker jag på kvällspåsar för att vara mycket mer “uttalande bit-y” än större väskor. Men den här gången, låt oss kalla en spade en spade och håller med om att det är ett uttalande. Om du räcker in i din garderob och kommer ut med den här väskan som den du ska bära, förstår du att du gör ett uttalande – ett trendigt uttalande.

Jag älskar verkligen den här väskan så mycket att jag redan har planerat kläder som jag skulle ta med den här väskan med. Det är helt enkelt underbart. Ja, den upphöjda tonalen för kronblad är i ansiktet, men det är poängen. Som jag redan har nämnt är den här väskan avsedd att göra ett uttalande så bra som den definitivt gör. Det finns absolut inget sätt att du kan gå någonstans utan att någon stirrar och/eller kommenterar den här väskan. Jag älskar det nakna glänsande Napa -läder, silverhårdvara samt bucklade tar på remmar. Det är uppenbart att du krävde att para den här väskan med en outfit som är ganska diskret så att du kan låta väskan prata, men det är genomförbart. Jag är bara så stolt över att se Valentino kapitalisera på en ständigt populär stil och ta den till nästa nivå. Köp via Bergdorf Goodman för $ 1595.