Diane von Furstenberg Stephanie tar på sig väska

July 4, 2023 By ndpaz 0

Eftersom den mycket framgångsrika Diane von Furstenberg Stephanie Hobo först kom ut, har jag gått igenom många tankegångar. Först älskade jag att de använde väder på ett sätt som, så långt jag kunde säga, både nya i handväskevärlden och riktigt intressant. Jag ville ha en.

Och sedan såg jag hur det hängde på vissa kvinnor, och hur enormt det var, och jag var osäker. Då såg jag en något mindre version, och jag visste att jag älskade den. Då undrade jag om alltför många människor redan hade hoppat på den bandvagnen för att det skulle finnas en plats kvar för mig. Med introduktionen av Diane von Furstenberg Stephanie Take On Bag, vet jag dock att folk på DVF helt enkelt testade mitt engagemang och de har äntligen belönat mig med min egen idealiska version av Stephanie Bag.

Jag tenderar att välja hobos framför andra väskor, och mina favorithobos är längre än de är breda och hänger ner i midjan. Jag äger massor av väskor som inte uppfyller den beskrivningen, men jag tenderar att tvinga många mot väskor som gör det. Den ursprungliga versionen av Stephanie, medan den var väldigt kreativ och unik, var bara inte den typ av väska som jag tenderar att använda ofta.

Detta tag på väskesversionen är dock mycket närmare min enda sanna norr. Det har fortfarande all charm av den ursprungliga Stephanie genom det guldvävda läder, men i en form som är lite mer konventionell och inte riktigt så enorm. Men kanske … är det för konventionellt, kanske? Här går jag igen … Köp via Shopbop för $ 875.