Bottega Veneta fokuserar på fascinerande strukturer med sin resort 2022 påsar

December 18, 2022 By ndpaz 0

Förra månaden kändes chockvågor runt modevärlden när Daniel Lee lämnade Bottega Veneta, för att senare snabbt ersättas av tidigare associerade Matthieu Blazy. Blazy kommer inte att göra sin debut som innovativ regissör fram till februari, liksom det är när vi kommer att titta på den riktning han kommer att välja för att ta varumärket. Fram till dess har vi fått den sista av Lees stilar att titta på, liksom igår, hans senaste för varumärket släpptes.

Resort 2022, kronologiskt, är äldre än varumärkets vårsamling, Beauty Salon 03, som visades i Detroit redan i oktober. Liksom de många som har kommit tidigare, visar denna samling inte bara intresset för detaljer om att Lees arbete på Bottega nu förstås för fokus på anmärkningsvärt hantverk. Enligt Vogue kommer varumärket att öppna en plats i New Yorks Soho Buying District senare denna vecka, liksom detta som tillhandahåller är vad kunder kommer att granska.

Väskorna är en blandning av befintliga silhuetter, inklusive kultfavoritpåsen, Arco-väskan samt punkten, liksom nya väskor också. De fortsätter att visa upp den roliga sidan av mode med djärva, ljusa färger, rika strukturer och livliga mönster. Dessa väskor är förberedda för en fantastisk tid, eller hur? Ta en titt nedan på väskor från Bottega Venetas Resort 2022 -samling.