M Missoni Long Messenger Bag

March 1, 2023 By ndpaz 0

Jag tillbringade några timmar igår på att titta på massor av nya vårhandväskor, och om det finns en sak som jag märkte, är det att det finns många långsträckta svarta messenger/hobo -hybrider där ute. Eventuellt för många – Barneys Coop var full av dem, liksom Intermix och avsnittet Contemporary Bag på Saks.

Det är en smart handväska för alla tjejer att ha i hennes garderob bäst nu eftersom den sitter fast i korsningen mellan mode och funktion, men jag är inte säker på om det skulle vara den väskan jag skulle göra om du vill att folk ska märka din Neophyte Handbag Line. Människorna bakom M Missoni Long Messenger -väskan måste förmodligen ta en lektion från Diane von Furstenberg när det gäller att få uppmärksamhet för ett erkänt varumärke som inte är specialiserade på tillbehör.

Anledningen till att jag rekommenderar att M Missoni följer DVF: s ledning är enkel: även om jag inte vet om väskor är en ny sak för M Missoni eller inte, är det verkligen första gången jag har sett en från Missonis diffusionslinje. Som ett resultat, även om de har gjort tillbehör en liten stund, har de inte upptäckts av många människor, och att göra en väska som alla andra redan gör är inte sättet att göra intryck på väskeköpare.

När DVF lanserade sin väsklinje för ett år sedan gjorde hon det på det exakta bästa sättet-hon släppte Diane von Furstenberg Stephanie Bag, som innehöll en form och vävningsteknik som var intressant, iögonfallande och pratade om i hela modebranschen . Väskan sålde ut sin första utgåva och mycket mer måste göras, den sågs på axlarna på olika starlets, och ingen ifrågasatte någonsin DVF: s kunniga som tillbehörsdesigner. Om M Missoni vill förtrolla människor tillräckligt för att spendera hundratals dollar på sina väskor, borde de välja en signaturutseende istället för samma sak som alla andra gör. Ett företag som har gjort sina miljoner på en mycket speciell typ av stickat borde veta bättre. Köp via ShopBop för $ 695.