Kaia Gerber stjärnor tillsammans med nya Twist -väskor i Louis Vuittons senaste annonskampanj

October 6, 2022 By ndpaz 0

Louis Vuittons kända Twist Bag introducerades först på Cruise 2015 Runway Show och för då har det slutat vara en av varumärkets många omhuldade Nya klassiker. Stilen var innovativ regissör Nicolas Ghesquières tolkning av ett grepp från husets arkiv: EPI -trapeskopplingen. Twist -väskan kännetecknas av dess otvetydigt starka silverhårdvara, som som namnet säger, vrider sig för att öppna och stängas. När den är i låst läge producerar hårdvaran en känd såväl som unik LV. Eftersom skapandet har vridningen återuppfunnits säsongen efter säsong i nya färger och mönster.

Nu för SS20 har Ghesquière när den återigen tolkade denna fläktfavorit-silhuett, vilket ger nya versioner i en rad fantastiska, säsongsbetonade färger. Kaia Gerber stjärnor i Brands senaste kampanj, som visar de senaste tilläggen till Twist -linjen. Den nyligen utformade samlingen ger en twist design för alla en vackert utformad såväl som allvarligt snygg väska.

Den bredda linjen har en helt ny liten storlek (sett ovan i blanc, rosa, samt vert acid), som utvecklades för att fungera som den perfekta dag till natt tillbehör. Liksom de andra storlekarna i vridlinjen har de små designens distinkta “våg” -bas, som expanderar för att lagra ytterligare föremål, vilket gör twist liten till ett mycket mer användbart alternativ än andra Louis Vuitton små påsar. Det minsta tillskottet till insamlingen går in på 4,92 ″ l x 6,10 ″ W x 2,76 ″ d samt säljer för 3 200 $ genom Louis Vuitton.

Liksom capucinerna tillhandahålls dessutom Twist MM en topphandtag för SS20, med tillägg av ett färgat plexiglashandtag. Den nya detalj förvandlar helt denna generellt traditionella väska till en stark sommartid. De nya stilarna har exakt samma färgade plexiglas som hanterar som de uppdaterade capucinerna, utöver ett avtagbart (och justerbart) läder tar på remmen. Det säljer för 3 900 dollar. Ta en titt på mycket mer från kampanjen nedan samt butiksäsongs iterationer av Twist genom Louis Vuitton.